Працював в 1 компанії   25 років 3 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Комірник. Оператор ПК. Касир. Водїй-експедїтор. Водїй категорїї В. Охоронець.

ФОП

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

25 років 2 місяці

02.1998 - 04.2023

Робота із накладними. Складский облік. BAS(1C):Управління торгівлею. грошей. Впевнений користувач ПК офісні та інші програми. Вміння працювати в команді. Уважність до деталей. Складський облік. Участь в проведенні інвентаризації. Робота з поверненнями та з невідповідним товаром. Досвід управління персоналом. Працьовитість, уважність, відповідальність.

Ключова інформація

Знання технічної частини автомототехніки. Досвід роботи на складі. Работа с ПК офісними та іншими програмами та оргтехнікою. Знання ПК на високому рівні. Керування торговою точкою. Заповнення супровідної документації, оформлення документів, фінансовий звіт про виконану роботу. Складський облік. Ведення документального обліку товарно-матеріальних цінностей. Організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі, переміщення продукції на складі. Спілкування з постачальниками. Робота з великим об'ємом інформації, високий рівень відповідальності.

Навчався в 1 закладі

шхтк

Технік-технолог

Шостка, 1991

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

BAS(1C):Управління торгівлею.

Київ, 2024

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Навички роботи з комп'ютером. BAS(1C):Управління торгівлею.Просунутий користувач. Володіння ПК,встановлення, налаштування системи, встановлення програм, інтернет, мережі, Word, Excel, PowerPoint, електронна пошта, навички роботи у складських програмах та ін.

Петренко

Продавець автозапчастин, комірник, BAS(1C):Управління торгівлею.

Шостка

Готовий переїхати: Бровари

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому