Працював в 5 компаніях   8 років 4 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Транспорт та Логістика, АПК (Агропромисловий комплекс)

Візуальний мерчендайзер

ТОВ"ОПІЛЛЯ"

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

12.2022 - 04.2023

Робота на маршруті,згідно маршрутної карти,по сітям:"Новус","Сільпо","АТБ-маркет".Розміщення товару згідно стандартів компанії,на полицях,викладка товару,контроль залишків товару на складі ціників,розміщення пост матеріалів

Працівник клубу

"Острів пригод"

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

2 роки 5 місяців

04.2017 - 09.2019

Обов'язки:услуги як для туристичних груп, індивідуальних туристів,робота з корпоративними групами. Забезпечення активного відпочинку,надання туристичних послуг. Інструктаж по користуванню плавзасобів. Надання плавзасобів-байдарок,каяків,та спорядження для плавзасобів. Контроль та дотримання техніки безпеки,зустріч груп. Ремонт спорядження,догляд за територією причалу і боксів. Керівництво групою на маршруті. Звітність,таймінг по маршруту. Забезпечення комфортних умов для групи під час перерви.

керівник гуртків

КЗ"Запорізькій обласний центр туризму ,краєзнавства,спорту,та екскурсій учнівської молоді"

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

2 роки 11 місяців

09.2012 - 08.2015

Обов'язки:позашкільна робота,ведення гуртків,робота зі школярами:6-9 класи,розробка і концепція уроків гуртка,навчання за програмою,викладання теоретичної частини. Написання звітності,ведення журналу гуртків,підготовка школярів до конференцій,змагань,зборів. Практичні:активне приймання участь у організації,керівництві групою(заступником керівника),походи гірським Кримом,походи віхідного дня. Підготовка учнівської молоді до походів,спортивного орієнтування. Виступ та участь у змаганнях,туристично-краєзнавчих. пішохідних походах,написання звітності.

Досягнення:награждений грамотою Департаменту Освіти і науки ЗОДА за досягнуті успіхи у науково-дослідницькій роботі з краєзнавцями

Візуальний мерчендайзер

Баядера Логістик, ТОВ

Транспорт та Логістика

6 місяців

02.2007 - 08.2007

Візуальний мерчендайзер

ВЕРЕС, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 9 місяців

03.2005 - 12.2006

Ключова інформація

Ремонт спорядження,догляд за територією причалу і боксів. Керівництво групою на маршруті. Звітність,таймінг по маршруту. Забезпечення комфортних умов для групи під час перерви.

Навчався в 1 закладі

Націнальний гірничий університет

Геологія

Дніпро, 2009

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Захоплення:туризм, активний відпочинок,книги,театр,живопис,історія,люблю подорожувати.

В'ячеслав

Мерчендайзер, продавець-консультант, працівник прокату каяків, байдарок, сапів

Київ

14 000 грн.

45 років

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика

Оновлено 1 місяць тому