Працювала в 1 компанії   2 роки 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Старший кухар

СМ Столиця

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 10 місяців

01.2022 - до теперішнього часу

Гарячий/холодный процесс, разборка рыбы тушки и пласты, качество и скорость отдачи заказов
• Керівництво роботою кухарів
• Приготування страв згідно з рецептурами
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка звітності та аналітики
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами

Ключова інформація

• Кухар універсал
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Уважність
• Відповідальність
• Командна робота
• Чистота та організація
• Вміння дотримуватися рецептів

Навчалась в 1 закладі

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

отельно-ресторанный бизнес

Київ, 2023

Вероника

Кухар сушист

Київ

30 000 грн.

20 років

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому