Працювала в 1 компанії   2 роки 3 місяці

Реклама та PR-послуги

Media Buyer

сам на себе

Реклама та PR-послуги

2 роки 2 місяці

08.2022 - до теперішнього часу

Вмію працювати з усім базовим набором арбітражника: -Таблиці -Антик -Проксі -Автозалив (фбтул, долфін, нуклз) -Працював із дропами по картах (для холдів) -В основному працюю з авторегами, рідко з логами -Працював тільки з Гемблою (пів року досвід) -Основний акцент у роботі робив на пб (з великим задоволенням пробував би бюджет, але через те, що він обмежений - трохи побоююся). За бюджет працював тільки з білими нішами, приблизно 2 роки тому, це власні проєкти були.
Також, я розумію що для баера я маю мало досвіду, тому хочу потрапити на позицію фармера, з перспективою розвитку до баера. Це для мене ідеальний варіант.
Потрапити в команду для мене - можливість отримати безцінний досвід, та саморозвиток у цьому напрямку Хоча в мене і немає великого досвіду з бюджетом, але я дуже зацікавлений, та швидко вчусь. Я відповідальний, працьовитий, швидко навчаюся. Тема арбітражу дуже цікава, намагаюся максимально розбиратися в цій темі. Пройшов кілька курсів з арбітражу, зараз перебуваю в 2 чатах навчання. Телеграм для зв'язку - @ottovan_kenobi CPA Facebook ADS З досвідом роботи від 6 місяців Партнерський маркетинг

Ключова інформація

Партнерський маркетинг, CPA, З досвідом роботи від 6 місяців, Facebook ADS

Навчалась в 1 закладі

школа

Харків, 2014

Ілля

Фармер-аккаунтов

Харків

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Тернопіль, Кривий Ріг

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 14 годин тому