Ключова інформація

Піццайоло, Кухар холодного цеху, бариста, адміністратор, шеф кухар на кухні фаст-фуду.
Вміння брати на себе відповідальність, комунікабельність, маю лідерські якості, креативні навички, прагну завжди розвиватися.

Навчалась в 2 закладах

Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки

готельно ресторана справа

Полтава, 2020

Кременчуцький Регіональний центр професійно технічної освіти #1

Кухар-офіціант

Кременчук, 2018

Курси, тренінги, сертифікати

Матриця Долі

Харків, 2024

Марина Сергіївна

Адміністратор

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

+380 XX XXX XX XX

13 000 грн.

24 роки

Оновлено 1 місяць тому