Працював в 3 компаніях   17 років 1 місяць

Будівництво, Промисловість та Виробництво, Державний сектор

Інженер з охорони праці

пп "РОМА"

Будівництво

1 рік 2 місяці

05.2023 - до теперішнього часу

Здійснюю контроль за додержанням у підрозділах та на об'єктах товариства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, а також організації заходів щодо створення безпечних і здорових умов праці; проводжу профілактичну роботу з попередження виробничого травматизму, професійних і виробничо-обумовлених захворювань. Надаю методичну допомогу працівникам підпорядкованого підприємства в організації навчання персоналу безпечним методам роботи, складанні і розробці необхідних програм, та ін. Контролюю проведення цих робіт. Наявність всіх дійсних необхідних посвідчень, протоколів, атестацій та допусків (охорона праці, пожежна безпека)

Інженер з охорони праці

ТОВ "БУЛЛУС УА"

Промисловість та Виробництво

4 роки 7 місяців

12.2019 - до теперішнього часу

(Сумісництво) Надаю методичну допомогу працівникам підпорядкованого підприємства в організації навчання персоналу безпечним методам роботи, складанні і розробці необхідних програм, та ін. Контролюю проведення цих робіт. Наявність всіх дійсних необхідних посвідчень, протоколів, атестацій та допусків (охорона праці, пожежна безпека)

Страховий експерт з охорони праці

Відділення ВД Фонду соціального страхування України у Львівській області

Державний сектор

14 років 11 місяців

07.2007 - 06.2022

проводив перевірки стану профілактичної роботи та охорони праці на підприємствах;інформував страхувальників про ефективність профілактичної роботи, результати перевірок стану умов та безпеки праці, а також заходи, які необхідно вжити для усунення виробничих небезпек та ризиків;бравши участь у розслідуванні нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань; у складі відповідних комісій брав участь у перевірці знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємств; надавав допомогу та брав участь у розробленні актів з охорони праці, що діють в межах підприємства; розроблення комплексних заходів щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничої середовища, підвищення стану умов безпеки праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійного захворювання;

Ключова інформація

  • MS Office
  • Пожежна безпека
  • Співпраця з державними органами та навчальними центрами

Навчався в 2 закладах

Львівський національний університет імені Івана Франка

Фінанси. Економіст

Львів, 2009

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка

Технічна праця та основи інформатики. Безпека життєдіяльності

Дрогобич, 2000

Володіє мовами

Польська

середній

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Федерація профспілкових організацій Чернігівської області підприємство "Навчально-методичний центр"

Чернігів, 2018

Пройшов навчання та перевірку знань нормативно-правових актів з питань охорони праці та соціального страхування від нещасних випадків.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

наявність автомобіля, водійські права (категорія В, С);

Особисті якості: відповідальний, наполегливий, комунікабельний, добре розвинене аналітичне мислення, високий рівень стресостійкості, чесність, порядність, працелюбність.

Олександр

Інженер з охорони праці

Львів

Готовий переїхати: Жовква

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна

Оновлено 2 дні тому