Працювала в 7 компаніях   29 років 5 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор

Керівник відділу сервіс (гастрономія, м'ясо, пекарня, кулінарія)

Білл-Україна, ПІІ

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 7 місяців

12.2016 - 07.2021

Організація та управління роботою відділу, управління асортиментною матрицею, замовлення та прийом товару, повернення товару, контроль якості, ведення відповідної документації,внесення накладних у систему, навчання та оцінка персоналу, ведення та контроль графіків робочого часу,організація та координація торгових процесів відділу сервіс, створення та коригування товарного запасу,робота з постачальниками, вирішення конфліктних та проблемних ситуацій, організація технології, контроль та дотримання викладення товару, контроль-дотримання планограми, забезпечення високого рівня обслуговування покупця, інвентаризація, забезпечення безпеки ТМЦ. Виконання планових показників.

Менеджер зі збуту

ОМЕГА, ТОВ

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

10.2014 - 04.2015

Навчання та оцінка персоналу, ведення та контроль графіків. Організація та координація торгових процесів магазину. Створення та коригування товарного запасу магазину. Прийом товару, повернення товару, контроль якості. Робота з постачальниками, та вирішення проблем. Організація технології викладення товару, контроль її дотримання. Забезпечення високого рівня обслуговування покупця. Інвентаризація, забезпечення безпеки ТМЦ. Виконання планових показників.

Заступник керуючого магазину

ФОРА, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

5 років 3 місяці

10.2008 - 01.2014

Навчання та оцінка персоналу, ведення та контроль графіків. Організація та координація торгових процесів. Створення та коригування товарного запасу магазину. Прийом товару, повернення товару, контроль якості, ведення відповідної документації. Робота з постачальниками, та вирішення проблем.Ведення та оформлення документів ЦК. Досвід у відкритті нових магазинів. Організація технології викладення товару, контроль її дотримання. Забезпечення високого рівня обслуговування покупця. Інвентаризація, забезпечення безпеки ТМЦ. Виконання планових показників.

Продавець-консультант

ФОРА, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 8 місяців

01.2007 - 09.2008

Викладення товару відповідно до затверджених планограм. Передпродажна підготовка товару. Підготовка товару та участь у проведенні інвентаризацій магазину.

Продавець-консультант (бригадир)

фоп

Торгівля роздрібна / Retail

7 років 10 місяців

03.1999 - 01.2007

Викладення товару відповідно до затверджених планограм. Передпродажна підготовка товару. Підготовка товару та участь у проведенні інвентаризацій магазину.

Бухгалтер - касир

Крижопільський ККП

Державний сектор

5 років 4 місяці

11.1993 - 03.1999

Ведення особових рахунків, ведення ЦК, приймання платижів за наданні послуги.

Старший продавець

Крижопільський райкоопунівермаг

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 11 місяців

12.1989 - 11.1993

Передпродажне викладення товару. Підготовка товару та участь у проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітної документації магазину.

Ключова інформація

Вміння організувати роботу підлеглих задля досягнення запланованих завдань. Досвід ефективного управління колективом. Досвід роботи керівника, виконувала обов'язки керівника магазину. Розуміння та виконання торгово-технічних процесів магазину, контроль за наявності товарних залишків.

Аналіз асортименту, аналіз продажу, виконання планових показників. Підготовка та здача звітів.

Досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу. Досвід стратегічного планування. Досвід управління людьми;здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Здатність згуртувати колектив, вміння делегувати повноваження. Вміння контролювати, планувати і прогнозувати та переконувати.

Навчалась в 1 закладі

Магазин-школа

Продавець

Вінниця, 1989

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

На посаду заступника-керуючого

Київ, 2008

01.09.2008-24.10.2008 проходила навчання на посаду заступника-керуючого.

Завідуючий магазину

Вінниця, 1992

Свідоцтво № 692 при Вінницькому кооперативному технікумі на посаду завідувачка магазином

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Знання ПК : Word, Excel, Outlook.

Особисті якості

Цілеспрямованість, чесність, комунікабельність, пунктуальність, працьовитість, відповідальність, уміння працювати у команді, стресостійкість, креативність, лідерство, рішучість, сміливість, здатність до самостійного прийняття рішень, енергійність, ерудиція, здатність швидко навчатися.

Людмила

Заступник керуючого магазину

Київ

Дніпровський район

20 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 4 тижні тому