Працювала в 3 компаніях   3 роки 1 місяць

Медіа / ЗМІ

Кореспондент

Суспільне Запоріжжя

Медіа / ЗМІ

1 рік 4 місяці

05.2023 - до теперішнього часу

Досліджувала та аналізувала потенційні новини для створення відеосюжетів. Виїзжала на подієві зйомки, прифронтові території, місця російських обстрілів, проводила інтерв'ю. Займалась написанням текстів сюжетів та їх озвучуванням. Здійснювала прямі включення у регіональні марафони Суспільного та у марафон "Єдині новини".

https://youtu.be/Uxpe9iqNzsc?si=XteG0fFr-XwL5wCp

https://youtu.be/R0EYhjmDZvY?si=iPraLKGWth0znZjg

https://youtu.be/9oT5WxoPtj4?si=cvUXPGVC4cf_A-DN

3 місяці працювала дистанційно та займалась написанням новинних статей для сайту, а також вела сторінку в Інстаграм.

https://suspilne.media/zaporizhzhia/784035-sukali-zbrou-u-hrami-svasennik-akij-viihav-z-tot-zaporizkij-oblasti-rozpoviv-pro-pogrozi-obsuki-ta-deportaciu/

https://suspilne.media/zaporizhzhia/792599-safa-aka-perezila-radansku-vladu-ta-dvi-vijni-u-zaporizzi-vidnovluut-120-ricnij-bufet-akij-evakuuvali-z-gulajpola/

https://www.instagram.com/p/C-uqfsPt2M4/?igsh=c3kyYjN3Y2M2ZjM0

https://www.instagram.com/p/C9SHcHztBz-/?igsh=MTA1YXVhbGNvbTN4Ng==

https://www.instagram.com/p/C-DS5FDtVWN/?igsh=MWxybWVhcGl0d2x0cw==

Журналіст

Телеканал МТМ

Медіа / ЗМІ

1 рік 5 місяців

12.2021 - 05.2023

Працювала тележурналістом у новинній програмі "На часі". У мої обов'язки входив пошук тем та подій для створення новинних сюжетів. Запис коментарів спікерів та написання журналістських матеріалів. Крім того, під час війни я 5 місяців працювала дистанційно на телеграмі та сайті нашого каналу, наповнюючи стрічку новин.

Журналіст

Інтернет портал "IPnews"

Медіа / ЗМІ

4 місяці

09.2021 - 01.2022

Працювала в інтернет виданні журналістом. В мої обов'язки входило рерайтити та викладати на сайт новини, а також шукати теми та створювати власні матеріали. Додатково ще виїжджала на події та створювала фоторепортаж

Ключова інформація

Вмію знаходити та аналізувати інформацію, а також відбирати актуальні теми для журналістських матеріалів. Можу створювати матеріали на складні та "скандальні" теми, де потрібно зібрати думки усіх сторін та написати неупереджений матеріал. Маю досконалу усну та писемну мову, вмію зрозуміло висловлювати свої думки. Гарно комунікую з людьми та виводжу їх на розмову, тому вмію створювати щемливі та цікаві матеріали про історії людей. Крім того, маю власну техніку, аби фотографувати та знімати відео, та обробляти контент.

Навчалась в 1 закладі

Запорізький національний університет

журналістика/журналістика

Запоріжжя, 2023

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Мене цікавить мистецтво, у будь-якому прояві, від картин у кіно та театру. Я завершила акторські курси, курси моделінгу, вмію малювати і постійно розвиваюся в сегменті моди, візажу та останніх трендів культури та мас-медіа.

Крім того, я провела три роки вивчаючи математику та бухгалтерську звітність. Мені здається, що у сучасному світі неможливо розповідати новини без розуміння явищ, які їх створюють, політика, математика, бізнес – це те, що зараз рухає людство і мій досвід у сфері економіки дає неповторну перспективу сюжетам.

Єлизавета Олександрівна

Журналіст, кореспондент

Київ

20 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому