Ключова інформація

Відмінні комунікативні навички. Досвід роботи з Word та Excel, Googl таблиці, Скайп , Outlook , Клієнт - банк ( Corp Ligt ( Ощад Банк)) ; вміння користуватися офісною технікою .

Досвід роботи у неприбутковій організації більш 10 років . Досвід роботи у гумонітарній не урядовій організації 2 роки. Досвід роботи на керівних посадах більш 5 років.

Досвід роботи з людьми , вміння працювати в команді. Досвід роботи з контрагентами ( пірядниками ) , також з коммунальними підприємтвами ( інсфоксводоканал , Теплопостачання то що.) Досід роботи з соц. службами . Знання , та досвід діловодства , знання КзОТ, бух-обліку, фінансової звітності неприбуткової недержфвної організіції.Аналітичні здібності

Готовність і бажання допомагати постраждалим громадам і представникам вразливих верств населення . Знання мов: російська, українська, англійська (базова ) Особисті якості: Цілеспрямованість,вміння працювати в команді . Гуманне ставлення до всих людей. Готовність до розвитку . Швидка та легка навченість, комунікабельність, пунктуальність, старанність, відповідальність.

Навчалась в 2 закладах

Статус

Бухгалтер

Одеса, 2009

Одесский государственный колледж

«Товароведение и коммерческая деятельность»

Одеса, 2001

Володіє мовами

Англійська

базовий

Німецька

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Наталія Олександрівна

Менеджер

Одеса

1 000 $

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: гібридна

Оновлено 1 тиждень тому