Працював в 2 компаніях   25 років 7 місяців

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

Ген. директор оздоровчого комплексу

ЧП "Азово-Чорноморського оздоровлення дітей"

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

25 років 6 місяців

11.1996 - 05.2022

Підприемець- директор

ЧП "Азово-Чорноморського оздоровлення дітей

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

25 років 6 місяців

11.1996 - 05.2022

Досвід роботи: З 1979 – 1986 начальник ОБХСС у м. Новомосковська, Верхньодніпровська, Синельникове Дніпропетровської області (організація роботи у підрозділах з організації боротьби з розкраданнями у сфері економіки). З 1986 -1988 р., ст. ревізор, начальник контрольно-ревізійного відділу УМВС України в Дніпропетровській обл. (організація комплексних ревізійних заходів щодо перевірки фінансово-господарської діяльності у всіх підрозділах МВС у Дніпропетровській області).

З 1988-1994 р., начальник фінансово-економічного управління УМВСТ на Придніпровській ж. д. (Організація та контроль роботи фінансової служби апарату управління та лінійних підрозділів за фінансове та матеріально-технічне забезпечення. Аналіз та збір необхідної інформації для складання та затвердження річних кошторисів витрат, контроль за дотриманням штатної чисельності, фінансування, облік та звітність, облік та збереження матеріальних цінностей. Контроль за якісний підбір фахівців їх навчання та створення необхідного резерву особового складу). У травні 1994 року вийшов на пенсію за вислугою років.

З 1996 - 2022 р. Підприємець особисто організовував підприємства та філії в обласних містах України, вид діяльності, оптово-роздрібна торгівля продукцією ЗАТ "Миргородського заводу мінеральних вод", чисельність працюючих становила 62 чол. З 2005 – 2014 рік – засновник ПП "Кримська стевія", організовував роботу по всім напрямкам підприемства, аграрний, фабричне -виробництво та реалізфція продукції із (Стевії).

Одночасно з 2000 року очолював та контролював роботу ради деректорів трьох дитячих таборів та фінансову діяльність підрозділів ЧП "Азово-Чорномоського оздоровлення дітей" до початку війни. Табори розташовувалиль на березі Азовського моря, а офіс в м. Мелітополь.

Ключова інформація

Маю досвід різнобічного планування та управління в організації оптової торгівлі, організації відпочинку та оздоровлення, різнобічного забезпечення підприємства для його життєдіяльності та розвитку. Здатний приймати нестандартні організаційні та управлінські рішення. Маю практичний досвід роботи з фінансами з функціями обліку, контролю та розподілу, робота з матеріально-технічним забезпеченням та його обліку, транспортом та зв'язком.

Навчався в 2 закладах

Дніпропетровський сільськогосподаський інститут

єкономічний, освіта

Дніпропетровськ, 1987

Дніпропетровська спеціальна средня школа міліції

ОБХСС ( оргацізація бородьби з єкономічними злочинами ) Юрист-правознавець

Дніпропетровськ, 1979

Володіє мовами

Українська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Личные качества

Швидка навченість, працьовитий, терплячий, пунктуальний, чесний, чуйний і уважний до колективу, вимогливий до себе та підлеглих.

Свой раздел

Не дивлячись на вік, я в досить хорошій фізичній формі, веду абсолютно здоровий спосіб життя, не курю, спиртне в розумних межах, займаюся спортом, охайна зовнішність. Бізнес було припинено з травня 2020 року, у зв'язку з початком КОВІД-19, а в подальшому при захопленні російськими військами прибережних морських територій, місць розташування дитячих установ, що призвело до їх повного та часткового руйнування, бізнес припинив існування. Тож опинившись без засобів існування, крім пенсії, незважаючи на свій вік, доводиться шукати роботу. Ознайомившись з інформацією про ваше підприество, зацікавився ним, можливо мій напрацьований досвід, буде користним на вашому підприємстві. Маю легковий автомобіль, водій із 1973 року, посвідчення водія з категоріями, А, В, С-1, С.

Особисті побажания.

У зв'язку з переїздом на постійне місце проживання у м. Сміла Черкаської області, маю бажання знайти підприемство в Черкаській області якому можу бути користним для постійної роботи. Можливо таким підприемством буде ваше, тож буду дуже вдячний за позитивний розгляд мого резюме на заявлену посаду, а при необхідності можливо на іншу посаду.

Анатолій Олексадрович

Регіональний менеджер з продажу м.Черкаси

Черкаси

30 000 грн.

69 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 18 годин тому