Працювала в 5 компаніях   25 років

Послуги для населення - інше, Будівництво, Освіта, Архітектурні та дизайнерські бюро

Директор

Комунальне підприємство "Сервіс"

Послуги для населення - інше

4 роки 3 місяці

04.2018 - 07.2022

Обслуговування внутрішніх і зовнішніх інженерних мереж, облік абонентів мережі, контроль виконання робіт з ремонту. Організація і управління підприємством, розширення сфери діяльності ремонтно-побутових, будівельних робіт, формування та виконання фінансово-економічних планів, пожежної безпеки, технічного нагляду об’єкта.

Директор

ТзОВ "Комунмаш"

Будівництво

5 років 1 місяць

08.2012 - 09.2017

Будівельна організація, виконання будівельних процесів, інженерних мереж, реконструкції, оренда приміщення, спецтехніки.

Головний бухгалтер (економіст)

ТзОВ "Орхідея СК"

Будівництво

9 років

09.2008 - 09.2017

ТзОВ «Орхідея СК», місто Бровари (будівництво, інженерні мережі, металоконструкції)Супровід будівельних проектів, виконаних будівельних робіт та витрати (№ КБ-3), формування повної та достовірної інформації про діяльність будівельної організації, наявних на будівництві резервах, устаткуванні та матеріальних активах, підготовка та участь у державних тендерах, контроль та ведення аналізу фінансово-економічної діяльності підприємства, розрахунок калькуляцій собівартості підприємства, своєчасне складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства.

Провідний спеціаліст централізованої бухгалтерії (начальник планово-економічного відділу)

Броварська РДА відділ освіти

Освіта

6 років 3 місяці

03.2002 - 06.2008

Проведення комплексного економічного аналізу, забезпечення роботи з державним казначейством з фінансування і розподілу асигнувань із державного та місцевого бюджетів, суворе додержання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, проведення порівняльного аналізу показників економічної роботи, удосконалення планування економічних показників.

Технік

НДПІ містобудування – місто Київ

Архітектурні та дизайнерські бюро

5 років 2 місяці

06.1991 - 08.1996

Ключова інформація

  • Державна установа

Навчалась в 1 закладі

КНУКІМ

вища - спеціаліст з обліку і аудиту

Київ, 2008

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Додаткова інформація

Професійні та інші навички:

Знання та вміння працювати в офісних програмах 1С, знання системи клієнт-банку, побудова таблиць і графіків;знання трудового та податкового законодавства;перевірка договірних цін та локальних кошторисів;уміння працювати з проектно-кошторисною документацією;робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю;формування плану фінансувань та витрат;водій кат. В (12 років досвіду).

Валентина

Керівник підприємства

Бровари

Готовий переїхати: Київ, Бориспіль, Бровари

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому