Працювала в 4 компаніях   11 років 6 місяців

Державний сектор, Освіта

Керуюча справами виконавчого комітету селищної ради

Великоновосілківська селищна територіальна громада

Державний сектор

3 роки 6 місяців

01.2021 - до теперішнього часу

1. Організовувала підготовку засідань виконавчого комітету селищної ради, питання що вносяться на їх розгляд;2. Забезпечувала своєчасне доведення рішень ради до виконавців і населення, організовувала контроль за їх виконанням;3. Забезпечувала доступ до публічної інформації;4. Організовувала за дорученням селищного голови відповідно до законодавства здійснення заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням референдумів та виборів до органів державної влади і місцевого самоврядування;5. Забезпечувала зберігання у виконавчому комітеті селищної ради офіційних документів, пов’язаних з місцевим самоврядуванням селищної територіальної громади, забезпечувала доступ до них осіб, яким це право надано у встановленому законом порядку ;6. Планувала роботу виконавчого комітету;7. Вела особистий прийом громадян.8. Складала звіти для державної адміністрації про виконання делегованих повноважень;9. Складала звіти для районної ради та державної адміністрації по зверненнях громадян;10. Готувала проекти рішень виконавчого комітету, які входять до компетенції виконавчого комітету селищної ради;11. Готувала розпорядження селищного голови з усіх питань, які входять до компетенції виконавчого комітету та його органів;12. Вирішувала за дорученням селищного голови або селищної ради інші питання, пов’язані з діяльністю виконавчого комітету.13. Готувала відповіді на запити, що надійшли усно, електронною поштою, факсом, телефоном або поштою, якщо у такій кореспонденції зазначено, що це запит на інформацію.14. Займалась веденням та оформленням офіційного сайту.

Заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради.

Великоновосілківська районна рада.

Державний сектор

2 роки 4 місяці

08.2018 - 12.2020

1. Вирішувала питання організаційного, матеріально – технічного та іншого забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради. 2. Здійснювала організаційне, методичне та інформаційне забезпечення діяльності депутатів районної ради, планувала роботу виконавчого апарату. 3. Організовувала і брала участь в підготовці пленарних засідань районної ради, засідань Президії ради, постійних комісій. 3. Контролювала організацію діловодства у виконавчому апараті районної ради. 4. Надавала методичну допомогу сільським радам. 5. Приймала участь у підготовці семінарів, нарад та інших заходів, що проводяться районною радою. 6. Регулювала роботу щодо ефективної взаємодії з управліннями, відділами та службами райдержадміністрації. 7. Вживала необхідні заходи щодо вдосконалення організації роботи виконавчого апарату. 8. Забезпечувала дотримання працівниками виконавчого апарату районної ради правил внутрішнього трудового розпорядку, контролювала стан трудової та виконавчої дисципліни. 9. Забезпечувала дотримання працівниками виконавчого апарату районної ради законодавства України з питань служби в органах місцевого самоврядування та боротьби з корупцією 10. Розглядала звернення громадян, листи підприємств, організацій з питань, віднесених до компетенції районної ради, готувала інформацію про їх розгляд. 11. Виконувала за дорученням голови районної ради інші обов’язки та повноваження.

Головний спеціаліст по роботі із зверненнями громадян відділу правового забезпечення і роботи із зве

Великоновосілківська районна рада.

Державний сектор

3 роки 4 місяці

04.2015 - 08.2018

1.1.Організовувала роботи з письмовими та усними зверненнями громадян, організовувала особистий прийом громадян керівництвом, функціонування «Прямої лінії», проводили роз’яснювальні роботи з питань реалізації громадянами права на звернення та особистий прийом. 1.2. Готовила інформаційно-аналітичні та інші матеріали з питань виконання документів та роботи з реагування на запити до публічної інформації і звернення. 1.3. Контролювала своєчасний розгляд пропозицій, заяв і скарг громадян, що надійшли на ім’я керівництва.1.4. Вивчала і узагальнювала пропозиції, заяви і скарги громадян, що надійшли, та готувала відповідні матеріали, аналітичні довідки для інформування керівництва.1.5. Здійснювала реєстрацію та облік звернень громадян.1.5. Готувала підсумкову статистичну звітність звернень громадян за відповідний період року.1.6. Формувала поточний архів звернень громадян.1.7. Вивчала практику роботи та надавала консультативну допомогу із питань забезпечення належного розгляду звернень громадян.1.8. Готувала графіки особистого прийому громадян керівництвом та роботи «Прямої лінії»1.9. Приймала дзвінки від громадян за телефоном «Прямої лінії», надавала консультації з порушених питань, при потребі реєструєвала їх та подавала для ознайомлення керівництву для подальшого розгляду у встановленому законодавством порядку.1.10. Розміщувала на офіційному вебсайті узагальнені матеріали з організації роботи зі зверненнями громадян за відповідні періоди.

Бібліотекар відділу обробки і комплектування.

Великоновосілківська ЦБС

Освіта

2 роки 2 місяці

02.2013 - 04.2015

Ключова інформація

1. Комунікаційні навички; 2. Організаційні навички; 3. Аналітичні навички; 4. Креативність та інноваційність; 5. Навички роботи з даними та відомостями; 6. Лідерські навички.

Навчалась в 2 закладах

Товариство з обмеженою відповідальністю "Бердянський університет менеджменту і бізнесу"

Юридичний факультет. Спеціальність «Правознавство»

Бердянськ, 2021

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені М.І.Туган-Барановського.

Факультет маркетингу, торгівлі та митної справи. Спеціальність «Товарознавство і комерційна діяльність»

Донецьк, 2012

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Посвідчення ПВНЗ «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая», як така що

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат Міністерства цифрової трансформації України

2023

Успішно завершила базовий курс «Психологічна підтримка себе та близьких для цивільних»

Диплом Краматорського Anti-Crisis Media Center

Краматорськ, 2021

Успішно пройшла курс «Покращення контенту локальних медіа через розвиток комунікацій та медіаграмотності у громадах»

Сертифікат Міністерства цифрової трансформації України

2021

Успішно пройшла тестування на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта.

Сертифікат інституту електронних закупівель

2018

Пройшла курс навчання у сфері здійснення публічних закупівель.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

водійські права категорії "В"

Захоплення та інтереси

Вчусь грати та гітарі

Непогано граю в шахи

Проходжу курс «Практична психологія. Базовий курс»

Свій розділ

Сімейний стан – не заміжня, дітей немає

Наявний закордонний паспорт.

Особисті якості

-Комунікабельна

-Креативна

-Відповідальна

-Ввічлива

-Швидко вчусь новому

Марія Олександрівна

Фахівець проекту

Дніпро

30 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому