Працював в 2 компаніях   6 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Продавець

volti

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 1 місяць

09.2020 - 10.2023

продаж побутової техніки, супутніх товарів та послуг; касові операції; оформлення розстрочок

Оператор на виробництво

Джентерм Україна, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 7 місяців

09.2016 - 04.2020

Ключова інформація


Працював 3 роки продавцем-консультантом у магазині побутової та цифрової техніки і тв. Знайомився та спілкувався з відвідувачами магазину, виявляв потребу та переводив їх в статус клієнта; здійснював продаж основного товару, аксесуарів та послуг. Займався розвантаженням та завантаженням машини з товаром, його складуванням, пакуванням та розпаковкою, виставкою на вітрину; здійснював переобліки та інвентаризацію, робив переоцінку всього товару.
Виконував функції майстра з налаштуіання ґаджетів: клеїв скло, гідрогелеві плівки, повністю налаштовував телефони і планшети, готував до роботи ноутбуки.
Виконував обов'язки касира. Відкривав кассу, закривав кассу, здійснював повернення, робив звітність в кінці дня, вносив дані в облікову книгу, видавав зарплату та інше. Тому з системою 1С знайомий більше як продавець та касир. Дотично знайомий із загрузкою та вигрузкою товару в 1С.
Також регулярно виконував обов'язки брокера(кредитний експерт) з оформлення розстрочок; обчислював клієнтам платежі на місяць; оформляв заявки через TargetFinance, відправляв на банки, працював з документами і договорами. Останній місяць роботи займався переїздом магазину у нове приміщення, допомагав у ребрендингу та відкритті.
Рік працював дистанційно, тому надаю перевагу вакансіям у віддаленому форматі.

Навчався в 1 закладі

Львівський державний університет внутрішніх справ

правознавство

Львів, 2016

Антон

Менеджер з продажу

Жмеринка

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Тернопіль, Харків, Кривий Ріг, Брусилів, Боярка, Брянка, Братське, Велика Багачка, Борщів, Великий Бурлук, Ватутіне, Буди, Харківська обл., Бортничі, Великий Дальник, Авангард, Васильківці, Великий Буялик, Васищеве, Великий Кучурів

15 000 грн.

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому