Працював в 4 компаніях   4 роки

Нерухомість та Девелопмент, Будівництво, Юридичні послуги

Відділ по роботі з інвесторами

DIM group

Нерухомість та Девелопмент

11 місяців

07.2023 - до теперішнього часу

Повний супровід від моменту укладення інвестиційного договору до моменту оформлення права власності на об’єкт нерухомості, проведення огляду квартир з інвесторами/покупцями з подальшим документальним оформленням результатів такого огляду, робота зі зверненнями та скаргами інвесторів, в т.ч. прийняття участі у вирішенні конфліктних ситуацій стосовно якості наданих послуг інвесторам/покупцям.

Відділ по роботі з інвесторами, Юрисконсульт

Група будівельних компаній " DOMIRA GROUP"

Будівництво

2 роки 1 місяць

06.2021 - 07.2023

Обов’язки які виконував: - Підготовка та аналіз господарських договорів (купівляпродаж майна та майнових прав, інвестиційні договори, іпотека, оренда майна, поставка, послуги, підряд тощо), підготовка додаткових угод та протоколів погодження розбіжностей, їх систематизація, ведення реєстру договорів. - Надання юридичних консультацій (в т.ч. письмових роз'яснень з правових питань) інвесторам, покупцям (повний супровід від моменту укладення інвестиційного договору до моменту оформлення права власності на об’єкт нерухомості, проведення огляду квартир з інвесторами/покупцями з подальшим документальним оформленням результатів такого огляду, робота зі зверненнями та скаргами інвесторів, в т.ч. прийняття участі у вирішенні конфліктних ситуацій стосовно якості наданих послуг інвесторам/покупцям) та працівникам підприємства. - Підписання договорів (в т.ч. нотаріальних договорів купівлі-продажу нерухомості) та актів огляду квартир з інвесторами, покупцями (ЗА ДОРУЧЕННЯМ). - Допомога в підготовці дозвільної документації на будівництво (від моменту початку будівництва до моменту введення в експлуатацію об’єкта) багатоквартирних будинків та свердловин. - Допомога керівнику відділу у роботі з контролюючими органами (податковими, ДАБІ/ДІАМ, правоохоронними), ведення ділового листування з державними контролюючими органами, контрагентами. - Супровід державних комісій для перевірки встановлення вікон, які були пошкоджено під час бойових дій. - Підготовка документації для підключення квартир багатоквартирного житлового будинку до комунікацій постачальників (газопостачання, водопостачання та електропостачання) та співпраця з відповідними структурами. - Виконання окремих доручень та функцій управителя будинку.

Помічник адвоката

Юридична компанія "MIRRIN"

Юридичні послуги

6 місяців

12.2020 - 06.2021

Обов’язки які виконував: - Підготовка та відправлення адвокатських запитів. - Підготовка процесуальних документів (підготовка претензій, позовів, відзивів на позовні заяви, апеляційних скарг тощо). - Проведення юридичного аудиту (due diligence). - Складання проектів господарських договорів та їх аналіз (купівля-продаж, оренда майна, поставка, послуги, підряд тощо) та їх систематизація. - Проведення переговорів з клієнтами. - Ведення ділової переписки, реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції.

Помічник юриста

ТОВ "КОМ РЕНТ"

Юридичні послуги

4 місяці

08.2020 - 12.2020

Обов’язки які виконував: - Підготовка та проведення змін до установчих документів, відомостей про юридичних осіб та ФОП, проведення їх державної реєстрації; - Робота з нотаріусами, реєстраторами, податковими органами. - Перевірка відповідності посадових осіб, документів, правочинів фінансових установ до ліцензійних умов

Навчався в 2 закладах

Частное высшее учебное заведение "Европейский университет"

Право

Киев, 2022

Національний університет державної фіскальноїслужби м. Ірпінь

"081 Право"

Ірпінь, 2020

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Курси англійської мови, УДФСУ» м. Ірпінь (вересень-грудень 2018 р.)

2018

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Маю навики роботи з інформаційно-аналітичними системами«Рада», «Ліга-Закон», ЄДРСРУ та інші. Маю досвід складання різних юридичний документів. Досвідчений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, PowerPoint і т.ін.), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail, досконале володіння офісною технікою).

Водійське посвідчення

Водійські права: кат.: В, С

Особисті якості

Чесність, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, легко знаходжу спільну мову з людьми, легко запам’ятовую інформацію, цілеспрямованість, вмію працювати з великими об'ємами інформації, стресостійкість.

Свій розділ

Являюся інвалідом-дитинства 3 група.

Сімейний стан: не одружений.

Можливість відряджень: так

В'ячеслав Леонідович

Юрист

Ірпінь

25 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 5 днів тому