Працював в 1 компанії   11 років 6 місяців

Інше

Машиніст

АТ"Укрзалізниця"

Інше

11 років 5 місяців

09.2011 - 02.2023

позмінно

Ключова інформація

ОАО"Куп'янський цукровий комбінат(1996-2005р)посади:Зливник-розливник ПММ(паливно мастильних матеріалів).Робітник відомчої охорони.Вантажник цукрового складу.З(2005 по 03.2023р)АТ"Укрзалізниця" посади:Слюсар.Помічник машиніста.Машиніст.Посвідчення водія кат:А1,А,В1,В,С1,С,С1Е,СЕ.-стаж В,С, з 96 року не офіційний.Маю чіп карту але без досвіду.Посвідчення тракториста-машиніста кат:А1,А2,В1,D1,E1,E2.На теперішній час працюю у представництві Halo Trust на посаді "Сапер"(розмінування),водій.

Навчався в 2 закладах

Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту

Помічник машиніста тепловоза, електровоза

Люботин, 2005

Професійно-технічне училище №64

Тракторист-машиніст широкого профілю,слюсар ремонтник,водій категорії "С"

Куп'янськ, 1996

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Життєві здібності

Маю невеликий досвід роботи з механічною частиною авто але загальні принципи,роботу та ремонт розумію. Є не великий досвід в малярці(підготовці).Не професійний досвід оздоблювальних робіт (стяжка, штукатурка, шпаклівка,пластик,МДФ, гіпсокартон, утеплення(пінопласт, пінополістирол), сайдинг,та ін.)Вміння працювати з хоз.електроінструментом(болгарка,перфоратор,сварка,паяльник-екопластик,бензопилка і т.п.)Монтаж систем опалення та водопостачання(еко-металопластік).Монтаж та обслуговування сантехнічного-канализаційного обладнання.

Графік(умови)праці

Це "приєм'ний дідуля"як котрі вважають ,без милиць та пересувної люльки,який дасть фору 25-річним юнакам,з упорядкованими військово-обліковими документами. Бажаної змінний графік праці(1/3,1/2,день/нічь/48,2/2,3/3 та інші).Зверніть будь ласка увагу-потребую влаштування на роботу за: сумісництвом,трудовому договору або в інший спосіб на повний графік роботи вашого підприємства.

Олександр

Різноробочій(універсал)

Харків

40 000 грн.

46 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому