Працював в 2 компаніях   12 років 3 місяці

Будівництво

Водій,водій з власним авто

ТОВ"МЗ"Сонет"

Будівництво

6 років 5 місяців

12.2015 - 05.2022

Водій, водій-експедитор,особистий водій керівника, сімейний водій. Робота на своєму та на автомобілях роботодавця, допомога по дому, виконання доручень, доставка та супровід дітей до школи та на доп. заняття а також керівника на роботу. Є свій автомобіль VW Caravella T6 2016 р. в.ориг.пас.7+1 місце.

Водій з власним авто

ТОВ "Золота Балка"

Будівництво

5 років 8 місяців

09.2009 - 05.2015

Доставка персоналу компанії протягом робочого дня по всім необхідним маршрутам.Доставка запрошених фахівців.Зустріч гостей компанії в аеропорту, на вокзалі, доставка за вказаними маршрутами.
Повний догляд за автомобілями, що знаходились в розпорядженні
Виконання доручень керівництва.
Мікроавтобус
Водій кур'єр
Водій-експедитор
Водій в офісі

Ключова інформація

загальний досвід роботи більше 20 років.• стаж водіння дизельних, бензинових і на газу легкових автомобілів і мікроавтобусів.Категорія "В,С".Досвід роботи водієм-експедитором,водієм керівника, сімейного водія.• досвід вантажних перевезень по Україні та за кордоном (Польща). Досвід роботи особистим водієм у керівника.Досвід закупівель (будматеріали, харчові продукти), виконання додаткових доручень співробітників офісу, спокійна манера водіння з дотриманням ПДР. самостiйна дiагностика несправностей та ремонт,ведення супровiдної документації,відмінне знання доріг Києва та України.Відрядження теж розглядаю.Досвід роботи водія -експедитора,водія керівника, сімейного водія. Чесність, порядність, пунктуальність гарантую.

Навчався в 1 закладі

Національний транспортний університет

Автомобілі и автохозяйство, інженер механік

Київ, 1990

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

водійське посвідчення

Кат "в,с"

Побажання

Є свій автомобіль VW Caravella T6,2016р.в.,дизель, оригінальний пасс.7+1місце,довга база.Шукаю роботу на своєму авто. або на авто роботодавця.Розраховую на довготривалі відносини.Честність,порядність гарантую.Розгляну любі пропозиції,готовність до відряджень.

Володимир Володимирович

Водій в офіс

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Шевченківський район

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому