Працювала в 3 компаніях   6 років 3 місяці

Медіа / ЗМІ

Редактор стрічки новин

Інтернет-видання

Медіа / ЗМІ

2 роки

05.2022 - 05.2024

Обов'язки: відбір новинних матеріалів. Відстеження актуальних новин, вибір найважливіших та цікавіших подій для публікації на сайті. Оперативне та грамотне написання новин, уміння працювати з великим об'ємом роботи, орієнтування у суспільно-політичній ситуації в Україні та світі, вміння визначати головні новини серед другорядних, комунікація з владою, робота з WordPress, підбір фотоматеріалів до новин, базова обробка фото, публікація матеріалів на сайті. Дотримання стандартів журналістики у публікаціях, включаючи об'єктивність, точність та правдивість інформації.

Журналіст

Телекомпанія

Медіа / ЗМІ

10 місяців

04.2021 - 02.2022

Обов'язки: пошук інформаційного приводу, збирання матеріалів, висвітлення подій у місті та районі, виїзд на місце події, пошук героїв сюжетів інтерв'ювання осіб, написання журналістських текстів, створення інформаційного сюжету для телебачення. Аналіз зібраної інформації. Вибір найважливіших аспектів новини, підготовка сценарію сюжету.

Фахівець зі зв'язків з громадськістю

Прес-служба

Медіа / ЗМІ

3 роки 2 місяці

10.2012 - 12.2015

Забезпечення повноти та оперативності інформації про діяльність артиста. Написання статей, прес-релізів в процесі здійснення посадових обов'язків. Створення і підтримку позитивного іміджу артиста в очах громадськості. Розробка стратегій комунікації. Визначення цілей і аудиторії, розробка планів комунікаційних кампаній. Взаємодія з представниками ЗМІ, організація прес-конференцій, інтерв'ю, розсилка прес-релізів тощо. Також в обов'язки входило PR та ведення соціальних мережах артиста, що дозволили набути досвіду в SMM. В обов'язки входило: розробка стратегій соціальних медіа, визначення цілей, аудиторії та контенту для соціальних платформ. Розробка цікавого та привабливого контенту для різних соціальних мереж, такого як текстові повідомлення, зображення, відео, інфографіка тощо. Регулярне оновлення профілів артиста у соціальних мережах, відповідь на коментарі та повідомлення від громадськості.

Навчалась в 1 закладі

Маріупольський державний університет

Факультет філології та масових комунікацій

Київ, 2026

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Додаткова інформація

Свій розділ

Професійні якості: здатність чітко, зрозуміло і лаконічно висловлювати думки та ідеї.

Розуміння етичних стандартів та правил професійної поведінки.

Анастасия

Редактор стрічки новин

Київ

29 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому