Працював в 4 компаніях   27 років 1 місяць

IT, Державний сектор, Недержавні організації / NGO

Аналітик | Суб'єкт підприємницької діяльності (III група)

Проект TAPAS - Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах

IT

2 роки 7 місяців

11.2018 - 06.2021

Надання інформаційно-аналітичних послуг щодо вдосконалення формування та публікації наборів відкритих даних, а також проведення аналізу в сфері оптимізації та трансформації публічних послуг в електронний формат. З листопада 2020 року і по червень 2021 займався виключно питаннями впровадження та підтримки першої черги ЄДЕССБ

Аналітик консолідованої інформації

КП ООдеський обласний інформаційно-аналітичний центр

Державний сектор

2 роки 1 місяць

05.2016 - 06.2018

Складання аналітичних довідок в сфері застосування IT технологій органами місцевої влади. Участь в розробки стратегічних програм і планів інформатизації Одеської області. Аналіз різних опитувань державних службовців і широкої громадськості щодо застосування IT технологій. Складання технічних завдань щодо створення сайтів. Вироблення технологій наповнення і використання Єдиного державного та Одеського регіонального порталу Відкритих даних щодо тих наборів даних, які стосуються Одеського регіону.

Головний фахівець

Одеська обласна організація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України "Союз організацій інвалідів України"

Недержавні організації / NGO

16 років 9 місяців

03.1998 - 12.2014

Організація бухгалтерського обліку та діловодства в організації. Складання різних кошторисів, договорів, угод, листів і звітів. Написання та контроль виконання проектів, що фінансуються, як за рахунок міжнародних грантів, так і по лінії соціальних замовлень від місцевих органів влади.

Програміст по розробки прикладного ПЗ

Державний науково-дослідний інститут мобільної техніки, а потім Дитячий санаторій "Хаджибей"

IT

5 років 4 місяці

10.1992 - 02.1998

Розробка прикладного програмного забезпечення, яке було використано в сфері полігонних випробувань мобільної техніки, так і в сфері реабілітації дітей-інвалідів.

Ключова інформація

Протягом 2-ї половини 2022 року мною було написано декілька десятків об'ємних навчальних статей у сфері програмування на Python - https://pylot.me/author/4-lukich

Починаючи з 2015 року з метою удосконалення впровадження та популяризації відкритих даних та електронних послуг я також:

  • розробив 4-і програмні сервіси (https://github.com/Alexander-Lukyanov/)
  • склав ряд об'ємних монографій (https://bit.ly/3qrDrpR)
  • опублікував у ЗМІ щонайменше 12 статей (https://www.prostir.ua/author/lykich68/).

Окрім того, протягом останніх десятиліть (починаючи з 2008 року) я розробив та реалізував за рахунок грантів понад 20 соціально-економічних проектів, у рамках яких мною було з нуля створено щонайменше 10 сайтів. Також, з 2018 року з метою популяризації відкритих даних та соціально-орієнтованих HGO я під ключ створив ще не менше 7-ми сайтів.

Більш детально про особисті досягнення, успіхи та поразки я розповідаю у своїй автобіографічній статті "Цілющі властивості програмування" - https://pylot.me/article/Gdn-tselitelnie-svojstva-programmirovaniya/

Навчався в 2 закладах

Одеський державний політехнічний університет

Економіка підприємства, економіст

Одесса, 1995

Харківський обліково-економічний технікум імені Ф.Г. Ананченко

Бухгалтерський облік, бухгалтер

Харьков, 1988

Курси, тренінги, сертифікати

Інновації в електронному врядуванні

США, Вашингтон, 2016

Пройшов стажування в США з 09 по 24 березня 2016 року в рамках програми "Інновації в електронному врядуванні" по проекту міжнародної технічної допомоги "Навчальні програми професійного зростання" від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та міжнародної некомерційної організації World Learning

 

Додаткова інформація

Відомості про інвалідність

В силу своєї інвалідності та абсолютної відсутності комунікабельності, спочатку, на незнайомих людей я справляю гнітюче враження (особливо по телефону).

З цієї причини прошу по можливості проводити зі мною первинні співбесіди по Вайбер: 096-59-26-998 або ж призначати ці співбесіди та тестові завдання безпосередньо в офісах роботодавців.

Незважаючи на інвалідність ІІ гр., дуже нерозбірливу мову та спастику рук я швидко адаптуюся в трудові колективи.

Згодом же, зазвичай, люди звикають до мене, повністю розуміють мою мову та відносяться як до рівного через якість та обсяги роботи, що мною проробляється.

Найкращим варіантом для мене була б віддалена робота, в рамках якої я міг би спілкуватися за допомогою Viber або Skype.

Додаткові відомості про наявні практичні навички

Крім вищезазначеного досвіду роботи в сфері інформаційних технологій маю такі додаткові практичні навички:

  • 4-х річний досвід роботи в створенні складних багатоелементних форм онлайн опитувань і складанні масштабних аналітичних звітів всеукраїнського та регіонального рівнів.
  • 8-ми річний досвід роботи з CMS Drupal, на якому створив 12-ти сайтів для громадських об'єднань та бізнес структур в сфері електронної комерції.
  • Багаторічний досвід роботи за сумісництвом в комерційних та бюджетних установах на посадах бухгалтера або ж програміста.
  • Досвід макетування і верстки газет, брошур та іншої поліграфічної продукції.
  • Написав ряд монографій і статей в ЗМІ та Інтернет щодо вдосконалення діяльності ГО і впровадження відкритих даних.
  • Розробив ряд технологій і методик щодо впровадження Відкритих даних та вдосконалення діяльності громадських об'єднань в Україні.

Олександр

Python, PHP та Javascript програміст, а також розробник й верстальник сайтів

Одеса

18 000 грн.

55 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 5 місяців тому