Працювала в 2 компаніях   19 років 8 місяців

Архітектурні та дизайнерські бюро, Промисловість та Виробництво

Головний бухгалтер

ТОВ"ІНТЕРІОРЗ ІНТЕРНЕШНЛ"

Архітектурні та дизайнерські бюро

17 років 6 місяців

02.2007 - 08.2024

Облік доходів та витрат в розрізі проектів і етапів робіт, ПДВ, реєстрація ПН, кадровий облік, нарахування зарплати, звітність по зарплаті, інвентаризація, складський облік, облік МБП і основних засобів.

Побудова обліку з "нуля", відновлення обліку, розробка положень і наказів по обліковій політиці.

Договірні стосунків, контроль виконання договірних стосунків.

Фінансовий аналіз роботи підприємств, звідний баланс групи підприємств.

Управлінський облік - постановка і облік відхилень.

Упевнений користувач ПК, уміння і досвід роботи з Клієнт банками, з програмами: 1С 7.7,1С 8.3, Медок, Кабінет платника податків, Вчасно і др.

Личные якості : Акуратність, уважність, оперативність, чесність, уміння працювати самостійно і в команді, уміння працювати з великим об'ємом інформації, побудова обліку з "нуля", відновлення обліку, досвід проходження перевірка та ін.

Головний бухгалтер

ТОВ"ПОЛІСКЛО"

Промисловість та Виробництво

2 роки

01.2005 - 01.2007

Виробництво , ВЄД, послуги та інше.

Ключова інформація

Облік доходів і витрат в розрізі проектів і етапів робіт, ПДВ, реєстрація НН, кадровий облік, нарахування зарплати, звітність по зарплаті, інвентаризація, складський облік, облік МБП і основних засобів. Побудова обліку з "нуля", відновлення обліку, розробка положень і наказів по обліковій політиці. Договірні стосунків, контроль виконання договірних стосунків. Фінансовий аналіз роботи підприємств, звідний баланс групи підприємств. Управлінський облік - постановка і облік відхилень.Упевнений користувач ПК, уміння і досвід роботи з Клієнт банками, з програмами: 1С 7.7,1С 8.3, Медок, Кабінет платника податків, Вчасно і др.Личные якості : Акуратність, уважність, оперативність, чесність, уміння працювати самостійно і в команді, уміння працювати з великим об'ємом інформації, побудова обліку з "нуля", відновлення обліку, досвід проходження перевірка та ін.

Навчалась в 1 закладі

Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Бухоблік та аудіт

Кривий Ріг, 2000

Володіє мовами

Українська

базовий

Олена Вікторівна

Бухгалтер удаленный

Київ

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 12 годин тому