Працював в 7 компаніях   20 років 7 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Банки, Промисловість та Виробництво, Фінансові послуги, Державний сектор

Юрисконсульт/Адвокат

ТОВ "БаДМ"

8 років 2 місяці

05.2016 - до теперішнього часу

Начальник юридичного відділу

ТОВ "Деміс Канц"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

10.2014 - 05.2016

Організація та контроль роботи юридичного відділу. Юридичний супровід господарської діяльності підприємства, оптимізація правової роботи. Контроль та аналіз простроченої дебіторської заборгованості на підприємстві. Супровід перевірок, робота з контролюючими органами.

Претензійна робота: аналіз первинної документації, підготовка претензійного звернення, ведення переговорів із контрагентом, розробка стратегії повернення.

Судовий процес (всі інстанції та стадії): підготовка позову (відкликання), формування доказової бази, розробка стратегії судового процесу.

Примусове стягнення: робота з органами державної виконавчої служби.

Договірна робота: постачання, підряд, комісія, ЗЕД, перевезення, оренда (нерухомість), складання протоколів тощо.

Підготовка та супровід нотаріальних угод.

Розробка положень, інструкцій, наказів тощо, з наступним запровадженням у діяльність підприємства.

Начальник відділу збору заборгованості

АТ "Райффайзен Банк Аваль"

Банки

1 рік 9 місяців

07.2012 - 04.2014

Контроль та організація роботи підрозділу на всіх етапах бізнес-процесу. Розробка стратегій повернення прострочених зобов'язань, організація зустрічей та переговорів із клієнтами. Підготовка нестандартних рішень та розробка механізмів виконання цих рішень. Супровід як добровільної, так і примусової реалізації застав та заарештованого майна боржника. Моніторинг заборгованості перед організацією, запобігання виникненню несприятливих фінансових наслідків, супровід справ у Державній виконавчій службі. Підготовка документів досудового розв'язання конфлікту. Представництво у судах.

Старший економіст відділу стягнення заборгованості

АТ «Банк «Фінанси та Кредит»

Банки

2 роки

07.2010 - 07.2012

Моніторинг дебіторської заборгованості, припинення виникнення несприятливих фінансових наслідків, супровід справ у ДВС, контроль за своєчасним та повним виконанням виконавчих документів. Підготовка документів досудового розв'язання конфлікту. Представництво банку в судових органах. Консультації правового значення працівникам банку. Робота із правоохоронними органами. Організація продажу заставного майна, примусова та добровільна. Реструктуризація заборгованості. Конвертація заборгованості.

Старший юрисконсульт

ТОВ «Будмайстер»

Промисловість та Виробництво

4 місяці

12.2009 - 04.2010

Повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Аналіз дебіторської заборгованості, розробка методів зменшення фінансових втрат, оптимізація правової роботи. Розробка прийомів захисту від несанкціонованого тиску на підприємство з боку владних структур. Розробка документів управлінського характеру. Представництво підприємства у судових органах. Супровід виконавчого провадження.

Регіональний директор

КС "ДНІПРО"

Фінансові послуги

2 роки 8 місяців

04.2007 - 12.2009

Організація та контроль роботи філій кредитної спілки, відкриття нових філій, підбір та навчання персоналу, наставництво. Керування нерухомістю. Організація продажу фінансових послуг. Представництво кредитної спілки у державних органах. Організація рекламних компаній. Оптимізація витрат з урахуванням досягнення максимальної ефективності. Робота з клієнтами. Представництво кредитної спілки у судових органах. Робота з дебіторською заборгованістю на всіх стадіях стягнення.

Начальник

Державна виконавча служба

Державний сектор

3 роки 10 місяців

06.2003 - 04.2007

Управління районним підрозділом Державної виконавчої служби. Представництво ДВС у судових органах. Перевірка та підготовка звітів статистичного характеру. Загальне представництво ДВС.

Ключова інформація

  • Господарське право
  • Корпоративне право
  • Цивільне право
  • Банківське право
  • Договірне право
  • Земельне право
  • Судова діяльність
  • Юридичне консультування
  • Нерухомість
  • Земля
  • Кримінальне право

Віктор Сергійович

Керівник юридичного відділу/Адвокат

Дніпро

Готовий переїхати: Київ

1 500 $

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 тиждень тому