Працювала в 5 компаніях   17 років 4 місяці

Державний сектор

провідний юрисконсульт

Луганське обласне відділення соціального захисту осіб з інвалідністю

Державний сектор

1 рік 1 місяць

08.2023 - до теперішнього часу

Головний спеціаліст

Черкаська обласна державна адміністрація

Державний сектор

6 місяців

02.2023 - 08.2023

Організаційний відділ апарату Черкаської обласної державної адміністрації

Головний спеціаліст відділу управління персоналом

Черкаський апеляційний суд

Державний сектор

1 рік 5 місяців

09.2021 - 02.2023

Основні обов’язки: здійснення оформлення документів для прийому на роботу, розробка проектів наказів про призначення, звільнення, надання відпусток, присвоєння рангів та наказів з основної діяльності суду щодо надання права доступу до ДСК та електронного документообігу суду та ін. Заповнення трудових книжок, ведення особових справ працівників, внесення актуальної інформації про працівників суду до інформаційно-аналітичної системи "Кадри-WEB". Підготовка проектів подань на преміювання, нагородження. Підготовка документів для преміювання працівників суду до ДСА України, Ради суддів, Верховного суду України. Подання звітності щодо підвищення кваліфікації державних службовців. Підготовка документів для організації проведення навчань з підвищення кваліфікації.

Відповідальна особа з ведення військового обліку в суді, що включає в себе моніторинг змін в військово-облікових домументах військовозобов’язаних та резервістів, що працюють в суді та інформавання Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, проведення звірок та подання річної звітності про кількість працюючих військовозобов’язаних та стан військового обліку.

За відсутності начальника відділу управління персоналом, виконувала обов’язки начальника цього ж відділу.

Головний спеціаліст відділу організації діловодства

Черкаський апеляційний суд

Державний сектор

9 років

07.2013 - 07.2022

Здійснення щоденного протягом робочого дня прийому громадян, оформлення вхідної та вихідної кореспонденції, що стосується розгляду судових справ, звернень громадян та запитів щодо надання публічної інформації шляхом реєстрації в системі електронного документообігу. Забезпечення обміну електронними документами з судами України та учасниками судового процесу за допомогою Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС). Комунікація з місцевими судами області з питань, що стосуються перегляду рішень судів першої інстанці. Робота з електронною поштою суду: відправка-приймання кореспонденції.

За відсутності начальника відділу організації діловодства - виконання обов’язків начальника цього ж відділу. В період ліквідації Апеляційного суду Черкаської області та створення Черкаського апеляційного суду була т.в.о. начальника відділу новоствореного суду. Основним завданням в новоствореному суді було: організація роботи відділу, розробка посадових інструкцій працівників відділу, створення номенклатури, проведення робочих нарад та семінарських занять з працівниками відділу, що стосується змін в законодавстві та особливостей використання системи електронного документообігу.

Секретар судового засідання

Черкаський апеляційний суд

Державний сектор

6 років 1 місяць

06.2007 - 07.2013

Ключова інформація

Вміння адаптуватися до новітніх технологій, що застосовуються державнимми органами для оптимізації роботи персоналу.

Уміння працювати в команді, що є невід’ємною складовою для досягнення загального результату.

Креативність: бачення ситуації з різних ракурсів, вміння знаходити унікальні рішення для її вирішення.

Управління персоналом: вміння організувати роботу команди для досягнення поставлених завдань.

Навчалась в 1 закладі

Київський університет права НАН України

юрист

Київ, 2010

Ілона Григорівна

Провідний юрист

Черкаси

20 000 грн.

37 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому