Працювала в 1 компанії   5 років 11 місяців

Освіта

Вчитель початкових класів

Запорізька гімназія

Освіта

5 років 10 місяців

08.2018 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Досвід роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, вчитель-дефектолог, вчитель іноземної мови початкових класів. Індивідуальний підхід до кожної дитини, командна робота (учні-батьки-вчитель), творчі, нестандартні інтерактивні методи навчання, групова робота. Підготовка учнів до школи.

Кредо: "Новий день - новий крок у світ нового і цікавого. Крокуй щоденно і не зупиняйся".

Навчалась в 1 закладі

Комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради

Реабілітаційної педагогіки та соціальної роботи. Початкова Освіта

Запоріжжя, 2022

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат про підвищення кваліфікації

Запоріжжя, 2024

Постійно підвищую рівень кваліфікації, відвідую вебінари і тренінги для саморозвитку, оволодіння новітніми технологіями і методами навчання. Участь у Всеукр. фестивалі гри, навчання і натхнення Play Fest, участь у міському проєкті «Сертифікований учитель початкових класів — лідер Нової української школи». Приймала участь в Міському проєкті “Створення освітнього STEM-середовища. Практичний кейс для закладів освіти”. Відвідую зустрічі професійної педагогічної спільноти “Навчаючись-зростаємо!”

Додаткова інформація

Про себе

Креативна; відповідальна; творча; принципова і дисциплінована; кожен рік роботи з дітьми – це нова сходинка у сучасний, творчий і цікавий світ знань; в своїй роботі поєдную любов до справи і любов до дітей.

Приймала участь у конкурсі фахової майстерності вчителів початкових класів «Від творчого вчителя - до творчого учня». Номінація: «Інклюзивна освіта: впевнені кроки», посіла 3 місце в Дніпровському районі (2020).

Приймала участь у конкурсі фахової майстерності вчителів початкових класів «Від творчого вчителя - до творчого учня». Номінація: «Вчитель Нової української шокли», посіла 1 місце в Дніпровському районі (2024).

Тетяна

Вчитель початкових класів

Запоріжжя

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому