Працював в 2 компаніях   8 місяців

IT, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Програміст IOS

Animal-id

IT

3 місяці

10.2021 - 01.2022

Допомога у програмній локалізації застосунку.

Адміністратор

ТКО, Афіни

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

06.2016 - 09.2016

Ключова інформація

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Навчався в 3 закладах

ДІІТ

121 (Інженерія програмного забезпечення)

Дніпро, 2024

Кам'янський технічний ліцей імені Лигуна

Кам'янське, 2020

Гімназія №39

Кам'янське, 2016

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

поглиблений

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Свій розділ

Протягом навчання я реалізував багато проєктів на різних мовах програмування, що дозволило мені здобути практичні навички. Я почав з консольних додатків на C++, C# та Java, що допомогло мені зрозуміти основи алгоритмів і структури даних. Після цього перейшов до Windows Forms, де навчився створювати графічні інтерфейси, що дало змогу реалізувати більш складні програми.

У процесі навчання я також працював над веб-додатками, вивчаючи HTML, CSS та JavaScript, а також серверне середовище Node.js. Це дало мені уявлення про взаємодію між клієнтом і сервером. Крім того, я реалізував клієнт-серверні програми з використанням реляційних баз даних, навчився проєктувати їх структури та писати SQL-запити для роботи з даними. Цей досвід дозволив мені отримати практичні навички в обробці даних та забезпеченні їх цілісності в умовах реальних проєктів.

WinForms та REST API стали для мене початковим стартом і надзвичайним джерелом інтересу до проєктування користувацьких інтерфейсів та взаємодії застосунку із сервером. Це надихнуло мене на розробку кількох цікавих проєктів, серед яких:

- ContactsApp для iOS дозволяє користувачам зручно зберігати та керувати контактами. Під час розробки я повністю переглянув досвід користування оригінальним додатком від Apple, що дало змогу створити альтернативу з авторськими нововведеннями для оптимізації такого буденного процесу, як додавання нової особи чи пошук у власному списку контактів.

- WeatherApp для Android надає актуальну інформацію про погоду в режимі реального часу, погодинно та на тиждень. Користувачі можуть дізнатися прогноз погоди як за допомогою геолокації, так і через пошук потрібного міста, що робить додаток зручним і доступним для всіх.

- MessengerApp для Android забезпечує швидкий обмін інформацією між авторизованими користувачами, дозволяючи надсилати текстові повідомлення, фото та відео тим, кого додали до списку "друзів". Реалізовані повідомлення, які надсилаються, якщо користувач не онлайн, що забезпечує можливість отримання важливої інформації у зручний момент.

По цей час я відкритий для будь-яких запропонованих можливостей, бо розробка додатків чи програм — це світ, де розробник — це маг, який формує цей світ, і це надзвичайно захоплює.

Будь-яка досить розвинена технологія не відрізняється від магії © Артур Кларк.

Danylo Serhiyovych

iOS/Android/web developer

Дніпро

600 $

22 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 12 годин тому