Працював в 12 компаніях   18 років 9 місяців

Енергетика та Енергоносії, Будівництво, Телекомунікації / Зв'язок, Торгівля роздрібна / Retail

Інженер з охорони праці

ТОВ "Солар Севіс Україна"

Енергетика та Енергоносії

2 роки 6 місяців

01.2022 - до теперішнього часу

Інженер консультант з питань охорони праці

"ік" АКАДЕМБУД"

Будівництво

3 місяці

11.2023 - 02.2024

Надання консультаційно-інформаційну інформацію замовнику, корегування і контроль охорони праці на обєкті будівництва.

Інженер консультант з питань охорони праці

"ІК" АКАДЕМБУД"

Будівництво

4 місяці

10.2023 - 02.2024

Надання інформаційно-консультативду послугу замовнику, корегування та контроль обєкту будівництва з питань охорони праці.

Інженер з охорони праці

ТОВ "АМТТ"

Будівництво

1 місяць

05.2022 - 06.2022

Будівництво

ЖК Новопечерскі Липки (Фасадні роботи)

Інженер з охорони праці

ТОВ "Александрія"

Будівництво

1 рік 1 місяць

03.2021 - 04.2022

Отримання декларацій, дозволів на роботи з підвищеною небезпекою, робота з Державними органами ПБ та охорони праці, повний комплекс робіт з ОП.

Об'єкт будівництва Ж/Д № 2 "MANHATTAN CITY"

Інженер з охорони праці

ТОВ "Спецбуд - Моноліт

Будівництво

1 рік 4 місяці

10.2019 - 02.2021

Робота в генпідрядній організації, контроль субпідрядних організацій виконання ВІД, ЕБ, ПБ від 40 до 50 організацій, загальна кількість працівників на об'єкті становила до 1000 людина.• Управління охороною праці (СУОП) Робота з нормативною документацією. (складання наказів, розробка положень, інструкцій на основі типових нормативних Актів, а також відстеження нововведень. ( ДБН, ДНАОП тощо). Складання, оформлення наряду-допуску, Акту - допуску, для виконання будівельно-монтажних робіт при чинному підприємстві від першої особи (Замовника) до виконавця робіт (субпідрядника) Складання заявок на засоби індивідуального захисту, знаків безпеки тощо. (Робота з постачанням та постачальниками). Перезаряджання вогнегасників, складання Актів перевірки пож. кранів та рукавів методом пуску води.

• Проведення вступного інструктажу.

• Навчання та перевірка знань відповідальних осіб, робітників з питань ОП, ПБ, ЕБ, контроль виконання робіт та безпечної експлуатації механізмів та обладнання підвищеної небезпеки• Отримання дозволу в органів Державного контролю на виконання робіт, експлуатації механізмів, оКурування будівельних об'єктів, (структурних підрозділів), виконання норм, правил, вимог щодо ОП, ПБ, ЕБ, складання, контроль виконання приписів.

• Проведення розслідування Н/В, підготовка необхідної документації, робота з органами державного контролю.

ТРЦ "РЕТРОВІЛЬ"

Інженер з охорони праці

ТОВ "BUILDING DEVELOPMENT HOLDING"

Будівництво

1 рік 10 місяців

11.2017 - 09.2019

Будівництво житлових комплексів – ЖК "Львівський", ЖК "Аметист", ЖК "Європейка", ЖК "Відлуння парк", ЖК "Празький", ЖК "Мюллер Хауз".

Робота в генпідрядній організації, контроль субпідрядних організацій виконання ВІД, ЕБ, ПБ від 40 до 50 організацій, загальна кількість працівників на об'єкті становила до 1000 людина.• Управління охороною праці (СУОП) Робота з нормативною документацією. (складання наказів, розробка положень, інструкцій на основі типових нормативних Актів, а також відстеження нововведень. (ДБН, ДНАОП тощо). Складання, оформлення наряду-допуску, Акту - допуску, для виконання будівельно-монтажних робіт при чинному підприємстві від першої особи (Замовника) до виконавця робіт (субпідрядника) Складання заявок на засоби індивідуального захисту, знаків безпеки тощо. (Робота з постачанням та постачальниками). Перезаряджання вогнегасників, складання Актів перевірки пож. кранів та рукавів методом пуску води.• Проведення вступного інструктажу.• Навчання та перевірка знань відповідальних осіб, робітників з питань ОП, ПБ, ЕБ, контроль виконання робіт та безпечної експлуатації механізмів та обладнання підвищеної небезпеки• Отримання дозволу в органів Державного контролю на виконання робіт, експлуатації механізмів, оКурування будівельних об'єктів, (структурних підрозділів), виконання норм, правил, вимог щодо ОП, ПБ, ЕБ, складання, контроль виконання приписів.• Поведінка розслідування Н/В, підготовка необхідної документації, робота з органами державного контролю.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Девіжн Констракшн"

Будівництво

4 роки 8 місяців

09.2012 - 05.2017

Робота в генпідрядній організації, контроль субпідрядних організацій виконання ВІД, ЕБ, ПБ від 40 до 50 організацій, загальна кількість працівників на об'єкті становила до 1000 людина.• Управління охороною праці (СУОП) Робота з нормативною документацією. (складання наказів, розробка положень, інструкцій на основі типових нормативних Актів, а також відстеження нововведень. ( ДБН, ДНАОП тощо). Складання, оформлення наряду-допуску, Акту - допуску, для виконання будівельно-монтажних робіт при чинному підприємстві від першої особи (Замовника) до виконавця робіт (субпідрядника) Складання заявок на засоби індивідуального захисту, знаків безпеки тощо. (Робота з постачанням та постачальниками). Перезаряджання вогнегасників, складання Актів перевірки пож. кранів та рукавів методом пуску води.• Проведення вступного інструктажу.• Навчання та перевірка знань відповідальних осіб, робітників з питань ОП, ПБ, ЕБ, контроль виконання робіт та безпечної експлуатації механізмів та обладнання підвищеної небезпеки• Отримання дозволу в органів Державного контролю на виконання робіт, експлуатації механізмів, оКурування будівельних об'єктів, (структурних підрозділів), виконання норм, правил, вимог щодо ОП, ПБ, ЕБ, складання, контроль виконання приписів.• Проведення розслідування Н/В, підготовка необхідної документації, робота з органами державного контролю. бладнання пов. небезпеки.

• Провидіння заходів щодо покращення стану ОП на підприємстві. • Проведення періодичних медичних оглядів співробітникам (складання Актів відбору за професіями, план – графіків проходження М/О робота із СЕС та МУ).

• Об'єкти будівництва (Торгово-офісно-готельний комплекс RAMADA INCOR -Атмосфера, автосалони.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Голден Телеком"

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 2 місяці

04.2010 - 06.2012

Робота з нормативною документацією (накази, інструкції, розробка положень, проведення вступного інструктажу).Навчання відповідальних осіб з питань ВП, ПБ, ЄБ, підвищення кваліфікації, проведення спеціального навчання в навчальних центрах, усередині Компанії.Курування об'єктів (структурних підрозділів) на стан, а також виконання норм, правил, вимог щодо ВП, ПБ, ЄБ, складання та контроль виконання виданих приписів

Проведення періодичних медичних оглядів працівникам Підприємства (складання Актів відбору за професіями, план - графіків проходження М/О робота із СЕС та МУ).Складання звітів про стан навчання, проходження М/О, ОП, характеристики робочих місць, шкідливих умов праці, нещасних випадків на підприємстві, здавання до Державного статистичного відділу.Поведінка розслідування Н/С, підготовка документації (підготовка матеріалів розслідування).Провидіння заходів щодо поліпшення стану ВІД.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Євробуд"

Будівництво

2 роки 1 місяць

12.2007 - 01.2010

Управління охороною праці (СУОП)Робота із нормативною документацією. (складання наказів, інструкцій, розробка положень з урахуванням типових нормативних Актів, і навіть відстеження нововведень . (ДБН, ДНАОП тощо.). Складання, оформлення наряду-допуску, Акту - допуску, для виконання будівельно-монтажних робіт при чинному підприємстві від першої особи (Замовника) до виконавця робіт (субпідрядника).Провидіння вступного інструктажу.Навчання та перевірка знань відповідальних осіб, робітників з питань ВІД, ПБ, ЕБ, контроль виконання робіт та безпечної експлуатації механізмів та обладнання підвищеної небезпеки. Курування будівельних об'єктів, (структурних підрозділів), виконання норм, правил, вимог щодо ОП, ПБ, ЕБ, складання, контроль виконання приписів. Поведінка розслідування Н/В, підготовка необхідної документації, робота з органами державного контролю. (Підготовка матеріалів розслідування).Провидіння заходів щодо покращення стану ОП на Підприємстві.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Будкомплексінвест"

Будівництво

1 рік 9 місяців

02.2006 - 11.2007

Управління охороною праці (СУОП). Робота з нормативною документацією. ((Накази, інструкції, розробка положень і.т.д.),Проведіння вступного інструктажу.Навчання та перевірка знань відповідальних осіб, робітників з питань ОП, ПБ, ЕБ, контроль безпечної експлуатації тех. обладнання, спец. навчання у навчальних центрах та на підприємстві).Курування будівельних об'єктів, (структурних підрозділів), на стан та виконання норм, правил, вимог щодо ОП, ПБ, ЕБ, складання, контроль виконання приписів. Проведення розслідування Н/В, підготовка необхідної документації, робота з органами державного контролю. Проведення заходів щодо поліпшення стану охорони праці на пвдприємстві.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Фора"

Торгівля роздрібна / Retail

11 місяців

02.2005 - 01.2006

Провдення вступного інструктажу з питань ОП, ПБ.Курування торгових об'єктів на виконання вимог, правил, норм з охорони праці, ПБЕЕЗ та пожежної безпеки. Складання розпоряджень, контроль виконання порушень.

Ключова інформація

Розробка нормативно-базової документації, системне управління та контроль охорони праці на підприємстві, проведення заходів з питань охорони праці спрямовані на попередження профзахворювань, нещасних випадків виробничого та невиробничого характеру. Проведення розслідування Н/В, збирання матеріалів розслідування

Н/В.

Навчався в 3 закладах

КНУБ і А - (КИСИ)

Інженер будівельник, спеціалізація - Охорона праці в міському та господарському будівництві

Київ, 2006

КІПК ім. А. Макаренко

Майстер виробничого навчання з газоелектрозварювання

Київ, 2000

Професійно-технічне училище № 24

електрозварювальник

Київ, 1996

Володіє мовами

Українська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Підвищення кваліфікації на біржі праці

Київ, 2004

Розробка бізнес - плану та його захист по НП.

Віктор Володимирович

Інженер з охорони праці

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Оболонський район, Подільський район, Святошинський район

Готовий переїхати: Житомир, Чернігів, Біла Церква

25 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 дні тому