Працювала в 12 компаніях   18 років 2 місяці

АПК (Агропромисловий комплекс), Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Транспорт та Логістика

Менеджер по закупівлі зернових та олійних культур

ТОВ ТЗК1

АПК (Агропромисловий комплекс)

9 місяців

05.2023 - 02.2024

Закупівля зернових та олійних культур у фермерів, супровід закупівлі від домовленості про закупівлю до вивантаження в порту, контроль за якістю зернових та олійних культур.

Менеджер з постачання

ТОВ Житниця

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 місяць

02.2023 - 03.2023

Продаж зерна; закупівля добрива та посівного матеріалу; формування звітів, заключення договорів та контроль їх виконання; контроль логістики; контроль за оплатами зерна по договорам поставки.

Завідуюча виробництва

ТОВ Овощник

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 місяців

09.2022 - 02.2023

Запуск виробництва круп з "нуля"( міні круп цех). Закупівля зерна для виготовлення круп; заключення договорів на зважування, доставку зерна крупи; контроль за логістикою: доставкою,завантаженням, вивантаженням, а також розміщенням зерна і крупи; контроль за всіма етапами виготовлення круп; контроль якості зерна і крупи; замовлення обладнання для виробничо-технологічної лабораторії.

Менеджер із ЗЕД

ТОВ"ІМПОРТ ФУДЗ КОМПАНІ"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

09.2021 - 04.2022

Забезпечення виконання процесів ЗЕД компанії;супровід процесів ЗЕД відділу компанії; комунікація з брокерами, митницею, фіто та санітарною службою та надання всіх необхідних документів для митного очищення імпортного товару та марок акцизного податку; замовлення та отримання марок акцизного податку на лікеро-горілчану продукцію та виноробну продукцію (до 01.03.2022 року); робота з акцизними марками: оформлення документів, фасування, відправлення АМ клієнту, заповнення книги обліку АМ; формування залишків та звітів з продажу лікеро-горілчаної продукції та виноробної продукції; контроль за документообігом, оплатою рахунків та отриманням актів виконаних робіт; подання звіту про використання АМ структурним підрозділам та податковій; введення карток товарів в 1С; виконання обов'язків віддаленого касира.

Старший менеджер по закупівлі сільськогосподарської продукції

ТОВ"G GLOBAL OPT"

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 місяців

03.2021 - 09.2021

Заключення контрактів на закупівлю сільськогосподарської продукції: пшениці, ячменю, кукурудзи, сої, гороху, шроту соняшникового, шроту соєвого, рапсу. Контроль за виконанням цього контракту, за оформленням документів на відвантаження в порт, контроль за оплатою продукції за контрактом та логістики.

Менеджер ЗЕД (супровід контрактів по продажу зерна)

ТОВ"ТЕП ТРАНСКО"

Транспорт та Логістика

2 роки 4 місяці

06.2018 - 10.2020

Супровід гривневих та валютних договорів (оформлення заявки, підготовка та оформлення документів на оплату, підготовка та оформлення зовнішньоекономічних договорів та специфікацій до них, актів приймання-передачі, виписки інвойсів, підготовка та оформлення пакету документів для брокерського супроводження та митної акредитації) ;

контроль за оплатами за договором; заповнення реєстру відвантаження та вивантаження;контроль вивантаження товару у порту, підготовка та оформлення повного пакету документів до договору; відправлення пакета документів контрагенту та контроль за поверненням підписаних з боку контрагента екземплярів компанії;підготовка та оформлення пакету документів для акредитації компанії;контроль за документообігом.

Офіс-менеджер(помічник менеджера по продажам)

КФ ТОВ Імпап

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 місяців

06.2017 - 04.2018

Робота з первинною документацією, укладання договорів, складання комерційних пропозицій, виписка рахунків, робота з клієнтами (теплі дзвінки, продаж B2B, B2C по готовій базі), моніторинг наявності необхідного товару для забезпечення безперебійного виробництва, контроль завантаження-навантаження товару на складі, подача заявок на виробництво та контроль за їх виконанням.

Менеджер матеріально-технічного забезпечення обеспечения

Комплекс Агромарс, ТОВ філія Київкомбікорм

АПК (Агропромисловий комплекс)

7 місяців

11.2016 - 06.2017

Работа с контрагентами, документацією, залізничною документацією.

Завідуюча лабораторії

Комплекс Агромарс, ТОВ філія Київкомбікорм

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 місяці

08.2016 - 11.2016

Контроль якості сировини, що надходить, і виробленого комбікорму на всіх етапах виробництва; контроль за проведенням лабораторних і хімічних аналізів; забезпечення лабораторії всім необхідним; керівництво роботою підлеглих.

Менеджер матеріально-технічного забезпечення обеспечения

Комплекс Агромарс, ТОВ філія Київкомбікорм

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

06.2016 - 08.2016

Работа с контрагентами, документацією, залізничною документацією.

Зам.начальника виробництва

Комплекс Агромарс, ТОВ філія Київкомбікорм

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 місяців

01.2016 - 06.2016

Контроль за всіма етапами виробництва комбікормів, контроль за вивантаженням сировини для виробництва комбікормів, контроль за навантаженням готової продукції, контроль за технічним станом всіх ліній виробництва комбікормів. Знання всіх аспектів виробництва комбікормів для племінного та бройлерного стада.

Начальник виробничо-технологічної лабораторії

Баришівська зернова компанія, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

10 років 9 місяців

04.2005 - 01.2016

контроль за якістю зерна та продуктів його переробки; бух. облік зерна та продуктів його переробки; забезпечення лабораторії всім необхідним; контроль за виконанням лабораторних аналізів, контроль за повіркою лабораторних приладів, організація сертифікації та акредитація лабораторії, контроль за санітарним станом складських приміщень.

Ключова інформація

Супровід контрактів; контроль документообігу; знання всіх аспектів приймання, зберігання, відвантаження зерна та продуктів його переробки,а також його якості; MC офіс, 1С.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій промышленности

інженер-технолог по зберіганню та переробці зерна

Київ , 2004

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Особисті якості

Особисті якості: пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, швидка здатність до навчання, бажання працювати, стійкість до стресів

Ірина Вікторівна

Менеджер по супроводу договорів (с/х продукція, зерно)

Київ

Голосіївський район, Печерський район, Подільський район

40 000 грн.

42 роки

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому