Працювала в 4 компаніях   6 років 2 місяці

Транспорт та Логістика

менеджер з логістики ( перевізник)

ТОВ БМ ТРАНС

Транспорт та Логістика

1 рік 3 місяці

06.2023 - до теперішнього часу

Пошук заантажень для власного авто транспорту компанії, підписання договорів та заявок на перевезення, ведення процесу перевезення, формування пакету документів для оплати, контроль платежів. Пошук нових замовників та розширення клієнтської бази. Експедування ванатжів постійним замовникам, від підписання договору до оплати.

менеджер з продажу транспортних послуг

Глобал Логістикс

Транспорт та Логістика

2 роки 10 місяців

07.2020 - 05.2023

Пошук та залучення клієнтів що потребують перевезення вантажів, прорахунок цінових пропозицій та маршрутів, заключення договір з клієнтами, підписання заявок на перевезення, пошук транспорту для перевезення, ведення процесу перевезення вантажу, виставлення рахунків на клієнтів, контроль вхідної кореспонденції від перевізників, контроль оплата від замовників. Участь в профільних виставках, розширення клієнської бази ( робота з існуючими замовниками, холодні дзвінки, робота з рекламними площадками та вхідними запитами)

менеджер з продажу міжнародні автоперевезення

УВК Україна ТОВ

Транспорт та Логістика

1 рік 6 місяців

01.2019 - 07.2020

продаж транспортних послуг в міжнародному сполученні, пошук клієнтів, робота з існуючими клієнтами компанії, пошук транспорту для виконання замовлень, контроль документів та платежів

менеджер з продажу ( автомобільні та морські контейнерні перевезення)

ЛАМАН ШИПІНГ, ТОВ

Транспорт та Логістика

1 рік 5 місяців

08.2018 - 01.2020

продаж транспортних послуг, пошук клієнтів ( морські контейнерні, авіа, та автомобільні перевезення), супровід перевезення, пошук автомобільного транспорту, прорахунок замовлень

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

радіофізичний факультет, інженер-дослідник

Київ, 2001

Додаткова інформація

Свій розділ

працюю в сфері логістики, міжнародні автоперевезення, з 2006 року, є досвід роботи логістом, диспетчером з пошуку транспорту, також досвід в продажах, база перевізників у всіх міжнародних напрямках, також база замовників ( активна з працюючими клієнтами, та з клієнтами які ще в розробці).

Тамара

Менеджер з продажу, логіст, менеджер міжнародні перевезення

Київ

40 000 грн.

44 роки

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 години тому