Працювала в 5 компаніях   12 років

FMCG

Експерт з якості

JDE

FMCG

4 місяці

05.2023 - 09.2023

Управління ІСМ
Внутрішні аудити
Сертифікація виробництва

Директор з якості

ТОВ ГРАНД МОЛПРОДУКТ Перероблення молока, виробництво масла та сиру, ТОВ "Агро-Юг-Сервіс" Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості; Виробництво макаронних виробів; Виробництво сухого печива.

FMCG

9 місяців

05.2022 - 02.2023

розробка, впровадження, підтримка дієвості системи контролю безпечності та якості харчових продуктів згідно міжнародних стандартів FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001. Планування, координація, контроль процесу навчання персоналу по питаннях систем управління безпечності та якості харчових продуктів Робота з рекламаціями – реєстрація, розгляд, аналіз причин, комунікація з постачальниками та споживачами. Координація процесу управління невідповідною продукцією, вхідний контроль Управління процесом внутрішніх аудитів на підприємстві – підбір групи аудиторів, навчання для внутрішніх аудиторів, планування роботи групи, контроль виконання плану, оформлення звітної документації, контроль виконання КД, участь у внутрішніх аудитах Розробка технічних текстів та перевірка відповідності маркування макетів пакування готової продукції на відповідність вимогам ЗУ 2639-VIII Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів. Розробка та координація плану контролю готової продукції. Організація дослідження продукції на відповідність вимогам ТУ, ДСТУ та чинних законодавчих актів України в незалежних акредитованих по ISO/IEC 17025 лабораторіях. Розробка, впровадження, управління, оновлення та поліпшення системи НАССР відповідно вимог Наказу Аграрної політики та продовольства України №590 та ISO 22000. Опис процесів виробництва, опис готового продукту, опис матеріалів та сировини, проведення оцінки небезпечних чинників на всіх етапах виробництва, визначення ОПП та КТК їх граничних меж та визначення заходів керування ними. Валідація мір управління небесними чинниками, планування, проведення, контроль, оформлення Управління процесом верифікації – планування, здійснення, оформлення, контроль виконання КД. Розробка ТУ на нові продукти на виробництві, актуалізація, доповнення змінами Проведення актуалізації бази нормативних документів, оформлення Контроль дієвості СУБЯХП шляхом організації звітних зустрічей учасників групи безпечності харчових продуктів та вищого керівництва

Заступник директора з якості

ТОВ "Агро-Юг-Сервіс" Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості; Виробництво макаронних виробів; Виробництво сухого печива.

FMCG

3 роки

03.2019 - 03.2022

розробка, впровадження, підтримка дієвості системи контролю безпечності та якості харчових продуктів згідно міжнародних стандартів FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001.
Планування, координація, контроль процесу навчання персоналу по питаннях систем управління безпечності та якості харчових продуктів
Робота з рекламаціями – реєстрація, розгляд, аналіз причин, комунікація з постачальниками та споживачами.
Координація процесу управління невідповідною продукцією, вхідний контроль
Управління процесом внутрішніх аудитів на підприємстві – підбір групи аудиторів, навчання для внутрішніх аудиторів, планування роботи групи, контроль виконання плану, оформлення звітної документації, контроль виконання КД, участь у внутрішніх аудитах
Розробка технічних текстів та перевірка відповідності маркування макетів пакування готової продукції на відповідність вимогам ЗУ 2639-VIII Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів.
Розробка та координація плану контролю готової продукції. Організація дослідження продукції на відповідність вимогам ТУ, ДСТУ та чинних законодавчих актів України в незалежних акредитованих по ISO/IEC 17025 лабораторіях.
Розробка, впровадження, управління, оновлення та поліпшення системи НАССР відповідно вимог Наказу Аграрної політики та продовольства України №590 та ISO 22000. Опис процесів виробництва, опис готового продукту, опис матеріалів та сировини, проведення оцінки небезпечних чинників на всіх етапах виробництва, визначення ОПП та КТК їх граничних меж та визначення заходів керування ними.
Валідація мір управління небесними чинниками, планування, проведення, контроль, оформлення
Управління процесом верифікації – планування, здійснення, оформлення, контроль виконання КД.
Розробка ТУ на нові продукти на виробництві, актуалізація, доповнення змінами
Проведення актуалізації бази нормативних документів, оформлення
Контроль дієвості СУБЯХП шляхом організації звітних зустрічей учасників групи безпечності харчових продуктів та вищого керівництва, висвітлення питань по кожному процесу, планування шляхів оптимізації та вдосконалення процесів.
Комунікація з представниками сертифікаційних органів, планування аудитів, організація, супровід, оформлення звітів, КД.
Співпраця з державними органами контролю, організація інспектувань, оформлення сертифікатів здоров’я, сертифікація партій готового продукту до відвантаження окремим замовникам

Заступник начальника виробничої лабораторії

ТОВ "Добродія Фудс" Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

FMCG

1 рік 9 місяців

06.2017 - 03.2019

контроль зернових та олійних на ділянці елеватора при прийманні, доробці, зберіганні та відвантаженні зернових та олійних. Оформлення процесів прийому, відвантаження зерна. Контроль процесів очистки, сушіння зерна та насіння. Контроль якості зерна при його зберіганні.
Управління виробничою лабораторією на виробництві зернових пластівців. Організація, планування роботи лаборантів.
Навчання працівників лабораторії в питаннях контролю якості продуктів на всіх етапах переробки.
Впровадження системи оперативного контролю якості продуктів на сіх етапах переробки. Розробка протоколів для ведення відповідних записів.
Розробка плану контролю якості води.
Підбір обладнання для лабораторії, контроль його відповідності, планування повірки ЗВТ.
Організація процесу вхідного контролю сировини, матеріалів. Систематизація контролю готового продукту при зберіганні, відвантаженні
Участь в розробці та впровадженні системи безпечності харчових продуктів згідно вимог стандарту FSSC22000, Halal, Kosher, органік.

Інженер лаборант

ТОВ СП НІБУЛОН

FMCG

5 років 11 місяців

07.2011 - 06.2017

контроль якості зернових та олійних культур при прийманні, формування партій на доробку. Оформлення відповідних документів.
Контроль умов зберігання та стану зернової маси при зберіганні
Контроль процесу очистки, сушіння, здоровлення зернової маси. Ведення відповідних записів.
Формування партій до відвантаження, контроль якості зерна при завантаженні. Оформлення відповідних документів, супровідних сертифікатів якості, типових форм встановленого зразка.

Ключова інформація

Перевірка відповідності маркування готової продукції. Орієнтуюсь в вимогах Українського законодавство щодо обігу харчових продуктів.
Вільно користуюсь Microsoft Office (Outlook, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio). В тому числі на хмарних системах зберігання даних
Практичний досвід проходження зовнішніх перевірок від державних установ та сертифікаційних органів на контроль відповідності виробничих потужностей та систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів згідно вимог схеми сертифікації FSSC22000, стандартів ISO 22000:2018, ISO 9001 та Українського законодавства
Навички внутрішнього аудитора, знання вимог стандартів ISO19011:2018, ISO22000:2018, FSSC22000. Розробка методик, програм передумов відповідно вимог стандартів, впровадження їх, контроль дієвості
Розробка та впровадження системи НАССР
Розробка, актуалізація нормативних документів на підприємстві( технічні умови). Вільно орієнтуюсь в нормативних документах на продукти, методи визначення показників якості. Маю досвід актуалізації бази НД

Навчалась в 4 закладах

НУХТ

Lean-виробництво харчової продукції, харчові технології, автоматизація комп'ютерно- інтегровані технології та робототехніки,

Київ, 2025

Полтавська державна аграрна академія

освітньо- кваліфікаційний рівень спеціаліст, спеціальність облік і аудит, професійна кваліфікація спеціаліст з обліку і аудиту.

Полтава, 2017

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

напрям підготовки "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування" кваліфікація бакалавра - еколог.

Полтава, 2012

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

повна вища освіта за спеціальністю "Управління проектами", кваліфікація магістр керівника програм і проектів.

Полтава, 2012

Курси, тренінги, сертифікати

FSSC22000 Certification Scheme of Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course (based on FSSC 22000, v.5.1, ISO 22000:2018 and ISO/TS 22002-1:2009 and ISO 19011:2018 Standards. Certificate Serial No:UA/034/002554

Київ, 2021

Навички внутрішнього аудитора, знання вимог стандартів ISO19011:2018, ISO22000:2018, FSSC22000. Розробка методик, програм передумов відповідно вимог стандартів, впровадження їх, контроль дієвості.

«Актуальні зміни в законодавстві для підприємств харчової галузі» сертифікат №Z/2021/05-036.

Київ, 2021

Перевірка відповідності маркування готової продукції.

«Стандартизація в Україні. Технічні умови і все про них: побудова, викладення, оформлення» сертифікат № 00170/20/21-Я

Київ, 2020

Розробка, актуалізація нормативних документів на підприємстві( технічні умови)

«Європейський підхід до маркування харчових продуктів. Вимоги Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Відповідальність за порушення законодавства» сертифікат номер:01-201-1.

Одеса, 2020

Перевірка відповідності маркування готової продукції.

Схеми сертифікації FSSC22000 (ред5) Основи організації та проведення внутрішніх аудитів (ISO19011:2018) сертифікат № FSMS/20/56

Миколаїв, 2020

Навички внутрішнього аудитора, знання вимог стандартів ISO19011:2018, ISO22000:2018, FSSC22000. Розробка методик, програм передумов відповідно вимог стандартів, впровадження їх, контроль дієвості.

«Основні аспекти впровадження системи НАССР на елеваторах та зернопереробних підприємствах». « Нові вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів відповідно до вимог нової версії ISO22000:2018 та контролю безпечності та якості продукції згідно ISO

Київ, 2019

Розробка та впровадження системи НАССР

«Принципи НАССР та їх практична реалізація. ISO22000:2018 – система менеджменту безпеки продуктів харчування. ISO19011:2018 – основи організації і проведення внутрішніх аудитів. Схема сертифікації FSSC22000 (ред4,1)»сертифікат №Н/2019/04-007

Миколаїв, 2019

Навички внутрішнього аудитора, знання вимог стандартів ISO19011:2018, ISO22000:2018, FSSC22000. Розробка методик, програм передумов відповідно вимог стандартів, впровадження їх, контроль дієвості.

«Останні зміни в законодавстві. Нормативно-правові акти для перевірок. Нові правила маркування згідно з Законом «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» експерт: Кохан С.В. сертифікат №Z/2019/04-030.

Миколаїв, 2019

Перевірка відповідності маркування готової продукції. Орієнтуюсь в вимогах Українського законодавство щодо обігу харчових продуктів

Мирослава

Директор з якості

Полтава

50 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 1 тиждень тому