Працювала в 6 компаніях   25 років 2 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Консалтинг / Аудит, Нерухомість та Девелопмент

Продавець

тов

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 3 місяці

06.2023 - до теперішнього часу

продаж товарів не продовольчої групи товарів, робота за компьютером, заповнення ПРОМ, продаж товарів у торговому залі....

Оператор 1С

КНОР

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 7 місяців

05.2019 - 12.2022

Обробка заказів в 1С, робота з торговими платформами EDIN. Comarch EDI. Bitrix. завантаження заказів, підтвердження заказів, коригування документів, каса проведення в 1С запис в книгу обліку. формування повного пакету документів на відвантаження товару, друк документів на відвантаження, виписка документів для РЦ АТБ, МЕТРО, Сільпо, ФОЗІ, тощо.

оператор 1С

ТОВ АРЛ

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 4 місяці

10.2015 - 02.2019

Прийом замовлень (пакетні та індивідуальні заявки) від клієнтів, розміщення їх у базі 1С, контроль їх виконання. замовлення у програмі EDIN. Консультування клієнтів на всіх етапах виконання замовлення. Робота із замовленнями, документами; робота з базами даних; робота в 1С 8.2 версія. Робота із претензіями; коригування заявок, залишки по складу, повернення, акти, договори, Робота з контрагентами. Робота з платформою EDI, завантаження, підтвердження замовлень. Прийом та обробка замовлень по телефону; Прихід, витрата, повернення – первинна документація. Каса в 1С. Продаж продукції зі складу – роздріб. каса в 1С, заказ / видаткова / чек. касова книга - формування в 1С, запис в книгу доходів за кожен день касових операцій, якщокаси не було нічого не пишемо,

Помічник бухгалтера

БИБУС Украина,

Консалтинг / Аудит

4 роки 9 місяців

11.2010 - 08.2015

помічник гол. бухгалтера, ведення первинної документації. Прихід, витрата, переміщення, рахунки, акти, договори, довіреності – бухгалтерська первинка. робота у 1С Підприємство 8.2. Витяг первинної документації РН, ТТН, банківські виписки/платежі, формування актів звірок взаєморозрахунків; архівування документів; формування податкових накладних; виписка довіреностей; Контроль первинної документації, реєстри. Документальний супровід та оформлення реалізації продукції зі складу (рахунок, видаткова накладна, ТТН, якісні сертифікати, сертифікати аналізів тощо)

менеджер

ТОВ ДИДУХ

Нерухомість та Девелопмент

2 роки 9 місяців

12.2007 - 09.2010

(нерухомість, торгівля харчовими продуктами). міні АТС, прийом дзвінків за гарячою лінією (обробка претензій покупців, орендарів), спілкування з клієнтами; листування з орендарями, ведення орендарів, рахунки, акти. Облік відділу кадрів; ведення кадрового діловодства; ведення особових справ працівників (особистих карток); оформлення прийом, переведення, звільнення працівників відповідно до КЗпП України; ведення табеля обліку робочого часу; складання графіка відпусток, облік надання відпусток; надання довідок працівникам про трудову діяльність; життєзабезпечення офісу, адаптація нових працівників. Показ приміщень. Здача в оренду нерухомості, підбір приміщень. Організація заходів, тренінги, семінари, фуршети, кава-паузи, поселення гостей, трансфер тощо.

Оператор ПК

ЧП Бегун

Консалтинг / Аудит

8 років 11 місяців

12.1998 - 11.2007

Документообіг, міні-АТС, первинна документація. Коол центр. спілкування з клієнтами по телефону, консультації. Організація семінарів (пошук місця проведення, укладання договору, забезпечення місця семінару необхідними витратними матеріалами та обладнанням, організація конференц-сервісу (кава-паузи та обіди на семінарі, організація оповіщення (дата, місце проведення) та доставки учасників семінару, інформаційна підтримка учасників семінару) відповіді на питання, що виникають, допомога в адаптації на семінарі))

Ключова інформація

Розглядаю різні варіанти зайнятості з різним графіком роботи, але у Києві не виїжджаю в мене домашні тварини. Обробка заказів (пакетні та індивідуальні заявки) від клієнтів з інтернета, генерація інформації в базу 1С, обробка інформації в 1С. контроль за виконанням заказів. обробка інформації в програмі EDIN, Comarch, Консультування клієнтів, підтримка на всіх етапах виконанняя заказа. Формування пакету документів на відгрузку товару. Робота с заказами, документами; робота з базами даних; робота в 1С 8.2 версія. Робота з перевізниками, допомога водіям, заповнення декларацій.

Навчалась в 1 закладі

Киевский национальный торгово-экономический университет

Менеджмент

Киев, 2003

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Оператор ПК

Київ, 1998

Курси оператор ПК, при КПІ

Додаткова інформація

побажання до роботи

мешкаю Київ р-н Куренівка, правий берег, робота у програмі 1С 8.3, первинна документація, виписка документів, видаткових накладних, каса проведення каси в 1С, робота з клієнтбанком рознесення банківських виписок, проведення платежів клієнт банк, акти звірок з покупцями, постачальниками, внесення в 1С прихідних накладних, контроль обов’язкових реквізитів, архів документів — ведення помісячного реєстру, підшивка, сортування, контроль наявності оригіналів документів інші завдання безпосереднього керівника роботи 1С 8.2 Торгове Підприємство України, відновлення архіву з паперових носіїв, внесення з паперових носіїв інформацію в комп ютер. Знання комп'ютера (Word, Excel), офісні програми, техніка. робота з базою даних, прибуткові, видаткові накладні, ТТН, ведення каси, консоль інкасації, проведення в 1С, запис книги доходів, Х звіт, Zзвіт, коригування документів. досвід роботи продавцем. Розгляну варіанти – віддаленої роботи, на неповну занятість, гібридний графік роботи. хобі: велосипед, домашні тварини, собаки, роботу з відрядженнями не розглядаю. Територіальність: Петрівка, Куренівка, Дорогожичі, Сирець, Виноградар, Оболонський р-н.. Місце проживання Поділ, Куренівка. Кадрові агенції не турбувати. Прошу враховувати територіальність, на таксі на роботу не їзджу.

Свій розділ

Агенції прохання роботу не пропонувати, кадровики на віддалені фриленсери не турбувати, у великих сітках не працюю, тільки на прямого роботодавця

Татьяна

Операціоніст 1С

Київ

54 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: сезонна / тимчасова робота, віддалена робота

Оновлено 15 годин тому