Працювала в 2 компаніях   15 років 1 місяць

Банки

Директор департаменту консолідованого продажу та управління активами

АТ Дельта Банк

Банки

6 років 1 місяць

03.2016 - 04.2022

Особисті досягнення:

Особистий підбір персоналу Департаменту з моменту його створення в структурі банку, розробка та впровадження внутрішніх нормативних документів (регламент, положення, посадові інструкції працівників).

Найбільший об'єм продажів активів серед банків, які знаходяться в стадії ліквідації, перше місце за всіма статистичними показниками, відображеними в системі Prozorro.sale.

Забезпечено організацію та проведення близько 40 тис. аукціонів з реалізації активів банку. За результатами успішних аукціонів укладено угод на понад 2 млрд. грн., що складає 20% від загального об'єму продажів активів банків, які знаходяться в стадії ліквідації, через систему Prozorro.sale.

Обов'язки:

Організація роботи та безпосереднє керівництво Департаментом консолідованого продажу та управління активами, забезпечення виконання структурними підрозділами Департаменту поставлених перед ними завдань. Формування та виконання планів з продажу активів. Контроль процесу організації продажу активів на електронних торгах/аукціонах та шляхом безпосереднього продажу. Методологічне супроводження на постійній основі діяльності департаменту у відповідності до нормативних документів ФГВФО. Організація та забезпечення належної комунікації між Департаментом, іншими структурними підрозділами банку та ФГВФО. Підбір персоналу (кількість підлеглих 40-45 осіб), організація процесу навчання новопризначених працівників.

Начальник Служби внутрішнього аудиту

ПАТ «ПРАЙМ-БАНК»

Банки

8 років 11 місяців

04.2007 - 03.2016

Обов'язки:

Організація роботи Служби внутрішнього аудиту. Складання річного плану перевірок, складання плану та програми аудиту. Розробка і вдосконалення методологій аудиту (програми, стандарти). Приймання управлінських рішень в межах компетенції. Перевірка головного офісу та відділень банку (всі напрямки діяльності), складання звітів по результатам проведеного аудиту. Надання рекомендацій керівництву. Оцінка ризиків. Супроводження зовнішніх перевірок і перевірок НБУ, співробітництво з незалежними аудиторськими компаніями.

Ключова інформація

  • Внутрішній аудит і контроль
  • Бухоблік і звітність в банку
  • MS Office

Навчалась в 2 закладах

УАБД

Банковское дело специалист

Сумы, 2002

Українська академія банківської справи

економічний

Суми, 2002

Володіє мовами

Українська

рідна

Марина

Внутрішній аудитор в банк

Київ

65 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 5 днів тому