Працював в 3 компаніях   5 років 10 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, FMCG

Супервайзер

Кашкан Логістик Київ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 2 місяці

07.2022 - до теперішнього часу

1. Аналізувати динаміку продажів та можливостей їх зростання2. Аналізувати та оцінювати роботу торгових представників2. Контролювати та керувати торговою командою3. Мотивувати торгову команду для ефективної реалізації поставленої мети4. Контроль за виконанням ключових показників роботи торгових представників5. Визначення шляхів збільшення продажів та реалізовувати їх6. Обмінюватись оперативною інформацією з торговими представниками протягом робочого дня7. Постановка цілей, задач та фокусу на щоденній основі8. Контролювати регулярність відвідування клієнтів та маршруту в цілому9. Контролювати якість обслуговування клієнтів торговими представниками10. Наймати та навчати персонал технік продажів11. Організовувати та проводити збори, обговорювати та допомагати вирішувати проблеми, що виникли на маршруті12. Вести переговори з ключовими клієнтами та особами, які приймають рішення у співпраці 13. Доводити достовірну інформацію безпосередньому керівнику про будь які зміни в торговій команді, компанії та на території в цілому

Супервайзер

МК ПРОДСЕРВІС

FMCG

2 роки 1 місяць

03.2020 - 04.2022

Управління і контроль продажами ТМ "ХБФ"1. Індивідуальна, оперативна і щоденна робота з кожним торговим представником за ключовими показниками роботи, проведеної торговим представником на районі.2. Робота із загальною базою торгових точок і маршрутами на увіреній території.3. Оцінка і підведення підсумків виконання планів продажів і цілей.4. Оперативна робота в "полі", польове навчання і офісне навчання торгових представників.5. Проведення на територіях торгових представників "Класичного сторчека", "Коучинга" і ОПОС (оперативне польове навчання в супроводі)6. Контроль, оперативний аудит і навчання огорожі дебіторської заборгованості.7. Пошук, прийом на роботу, введення в посаду і адаптація торгового представника.8. Проведення повчальних заходів (тренінг) для команди по "Техніці продажів" і "10 крокам візиту в торгову точку".9. Стимулювання торгових представників.

Торговий представник FMCG

МК СЕРВІС

FMCG

1 рік 5 місяців

10.2018 - 03.2020

Реалізація, поширення і збільшення продажів кондитерських виробів ЗАТ "АВК".

1. У постійному режимі працювати з "Загальною базою цих торгових точок" підзвітної території. 2. Щодня здійснювати планування наступного дня виходячи з цифр, поставлених на місяць.3. Щодня звітувати безпосередньому керівникові про результати за день за ключовими показниками роботи.4. Впродовж робочого дня відвідувати абсолютно усі торгові точки свого "Маршруту на день".5. Знати і застосовувати (працювати) в кожній торговій точці по стандартам "ТЕХНІКИ ПРОДАЖІВ" або "3 кроки успішних продажів". 6. Уміння проводити презентації як нового, так і старого продукту, обробляти заперечення і виявляти потребу в кожній торговій точці.7. Щодня працювати з дебіторською заборгованістю в торгових точках і нести за неї відповідальність. 8. Щодня вести оперативну і адміністративну документацію за стандартами компанії. 9. Знати свій діючий прайс-лист: асортимент продукції, вимоги стандартів і технічних умов, що пред'являються до якості товарів, ХПВ товару і так далі10. Знати усіх основних виробників-конкурентів і дистриб'юторів-конкурентів. 11. Здійснювати ведення переговорів про укладення договорів купівлі-продажу. Оформляти договори купівлі-продажу і контролювати їх виконання клієнтом.12. Надавати необхідну інформацію клієнтам.13. Брати участь в повчальних програмах, у зборах своєї команди і філії.

Ключова інформація

  • Підготовка звітності та аналітики
  • Взаємодія з ключовими клієнтами та партнерами
  • Організація та проведення маркетингових заходів
  • Контроль за дотриманням корпоративних стандартів
  • Аналіз ринку та конкурентного середовища
  • Навчався в 1 закладі

    Донбаська державна машинобудівна академія

    менеджмент

    Краматорскьк, 2007

    Володіє мовами

    Українська

    вільно

    Курси, тренінги, сертифікати

    Техніка продажу

    Краматорськ, 2020

    Артем Вікторович

    Територіальний менеджер

    Київ

    40 000 грн.

    41 рік

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 2 тижні тому