Працював в 2 компаніях   4 роки 6 місяців

Державний сектор, Охорона та Безпека

Начальник флоту портового

ДП Адміністрація морських портів України

Державний сектор

3 роки 3 місяці

01.2016 - 04.2019

Управління персоналом підприємства у кількості 20 осіб. Робота з тендерною документацією та виконання наміченого плану річних закупівель. Матеріальна відповідальність за майно підрозділу. Контроль, звітність та списання Товарно матеріальних цінностей та паливно-мастильних матеріалів. Виконання розпоряджень вищого керівництва.

Охоронець

Приватна охоронна фірма Омега

Охорона та Безпека

1 рік 10 місяців

11.2014 - 09.2016

Працював на посаді водія охоронця, в мої обов'язки входило: об'їзд пунктів охорони, зміна чергування, інспектування території згідно графіку чергування.

Ключова інформація

Підбір персоналу, MS Office, Управління персоналом підприємства (у кількості 20 осіб) матеріальна відповідальність, формування звітності, прийом та облік ТМЦ, ПММ. Забезпечення функціонування, єксплуатації та оформлення відповідних дозвільних документів, щодо роботи транспорту/суден свого підрозділу. Розробка та впровадження інструкцій для працівників відділу. Контроль дотримання наказів та розпоряджень покладених на відділ керівництвом. Контроль та дотримання норм СЕС, контроль та відповідальність за проходження медоглядів працівників відділу.
Проведення закупівель через систему електронних закупівель Прозоро. Проведення навчань з підлеглими. Контроль за дотриманням Правил трудового розпорядку підприємства.

Навчався в 1 закладі

Херсонський морський коледж рибної промисловості

судноводій

Херсон, 2011

Роман

Керівник відділу

Дніпро

15 000 грн.

32 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому