Працював в 2 компаніях   26 років 1 місяць

Юридичні послуги, Державний сектор

помічник судді

районний суд м. Києва

Юридичні послуги

5 років 6 місяців

03.2019 - до теперішнього часу

Рік народження: 1976. Національність: українець. Освіта: повна вища юридична (магістр). Спеціальність за освітою: правознавство. Додатково в різний період часу закінчив курси та тренінги (у т.ч. міжнародні), зокрема, з нормотворчої діяльності, забезпечення ядерної та радіаційної безпеки тощо. Не судимий, до кримінальної відповідальності не притягався. Сімейній стан: одружений, маю дитину 2010 р.н. Місце проживання та реєстрації: м. Київ, поблизу ст. метро Дарниця.

правознавець

Центральний орган виконавчої влади

Державний сектор

26 років

09.1998 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Мета змінити своє життя (сфера діяльності, робота, кар'єра, оточення, інтереси...), реалізація набутих та отримання нових знань, умінь і навичок (у т.ч. у юридичній сфері), підвищення досвіду та професійних здібностей, отримання вигідного місця роботи (сфера діяльності, умови роботи, матеріальне забезпечення, територіальне розташування).

Професійні навички та вміння: робота із законодавством у різних галузях права (цивільне, сімейне, трудове, адміністративне право тощо), вміння швидко відшукати необхідну норму права з того чи іншого питання та дати юридичне роз'яснення щодо її застосування.

Судова практика (вивчення, дослідження, аналіз позовів та судових справ; пошук, підготовка правових аспектів, необхідних для розгляду справ; складання проектів судових рішень, інших процесуальних документів).

Глибокі знання та тривалий досвід роботи з безпосереднього розроблення та супроводження на всіх етапах нормотворчої діяльності проектів відомчих нормативно-правових актів, проектів актів Кабінету Міністрів України (постанови та розпорядження), указів Президента України, законів України, а також проведення правової (юридичної) експертизи зазначених проектів, підготовка відповідних висновків, юридичних роз'яснень щодо застосування норм права, взаємодія з Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, державними органами тощо).

Навички роботи цивільно-правовими договорами, зовнішньоекономічними контрактами (розроблення, аналіз, унесення змін, узгодження тощо).

Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, ввічливий, охайний, емоційно врівноважений, швидко навчаюсь новому, самокритичний. Маю логічне та аналітичне мислення, умію чітко та лаконічно висловлювати думки на папері, виокремлювати головне з-поміж другорядного або значного масиву інформації, організаторські здібності, здатність злагоджувати конфліктні ситуації.

Інші навички та вміння: вільний користувач ПК, вільно працюю з базами чинного законодавства та розроблених проектів законодавчих і підзаконних актів, офіційних веб-сайтів органів державної влади, органів місцевого самоврядування, деякими державними реєстрами.

Готовий до нетривалих відряджень по Україні або за кордон, робота у понаднормовий час - за необхідністю, але не постійно.

Попередня трудова діяльність та набутий досвід:

- червень 2024 р. - вересень 2024 р.: Державна служба експортного контролю України. Начальник правового відділу.Функції:аналіз законодавства в сфері громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;розроблення проектів актів законодавства (нормативно-правових актів);проведення правової (юридичної) експертизи проектів нормативно-правових актів;підготовка юридичних (правових) висновків щодо застосування норм законодавства в сфері державного експортного контролю;розгляд запитів та звернень громадян, органів влади, юридичних осіб, надання роз’яснень з порушених питань у відповідних сферах правовідносин, офіційне ділове листування.

  • - лютий 2020 р. - червень 2024 р..: Державна міграційна служба (центральний апарат). Функції:аналіз законодавства в сфері громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;розроблення проектів актів законодавства (нормативно-правових актів) з питань громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;проведення правової (юридичної) експертизи проектів нормативно-правових актів;підготовка юридичних (правових) висновків щодо застосування норм законодавства в сфері громадянства, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус;розгляд запитів та звернень громадян, органів влади, юридичних осіб, надання роз’яснень з порушених питань у відповідних сферах правовідносин, офіційне ділове листування.
  • - березень 2019 року - вересень 2019 року: помічник судді (патронатна служба) районного суду м. Києва загальної юрисдикції (цивільні, сімейні, адміністративні справи, справи про адміністративні правопорушення). Функції:пошук, підготовка правових аспектів, необхідних для розгляду справ;складання проектів судових рішень, інших процесуальних документів.Причина звільнення: смерть судді та відсутність відповідної вакантної посади.
  • - серпень 1998 року - серпень 2017 року: працював на різних посадах, у тому числі керівних, в органах і підрозділах системи МВС України та в центральному апараті Міністерства внутрішніх справ України, Національній поліції України (зокрема, слідчі підрозділи, служба внутрішніх розслідувань, підрозділи з організації та контролю діяльності в умовах режимних обмежень з відомостями, що становлять державну таємницю, забезпечення екологічної та радіаційної безпеки тощо).

Тривалий час працював в юридичному департаменті МВС, у якому, серед іншого, також був керівником законодавчого відділу

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорії В. стаж керування ТЗ з 2011 р. До адмінвідповідальності за порушення ПДР не притягувався, у ДТП не потрапляв.

Олександрович

Правознавець

Київ

35 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 годину тому