Працювала в 1 компанії   2 роки 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Хачапури и вино

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 9 місяців

03.2022 - до теперішнього часу

  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Навчалась в 1 закладі

    ВПУ №33

    Кухар; Мастер ресторанного обслуговування

    Київ, 2023

    Анна

    Повар

    Київ

    35 000 грн.

    повна зайнятість

    Оновлено 12 годин тому