Ключова інформація

Навчаюся на маркетолога, відвідую практичні заняття де ми вивчаємо нові програми, маркетингові інструменти та їх застосування (планували бюджет маркетингової компанії протягом пів року, розробляли брендбук, планування виставки та якрмарки, планування PR компанії, планування бюджету та концепція наружної реклами й тд.). Так, я не професіонал в маркетингу, просто студентка, але маю свіжі та прикольні думки, які можна втілювати в життя. Як курсову роботу робила чат-бот у програмі Smart Sender та лендінг на платформі wix. Маю сертифікат онлайн курсів від Нової пошти « Великий курс для малого бізнесу» та «Франчайзинг. Дієва модель масштабування бізнесу». Також слухала багато пр’ямих ефірів, подкастів та тренінгів. Займалася дропшипінгом, вмію працювати з соціальними мережами через Business Suite та будувати цілі й стратегії позиціонування. Оформлювала візуал сторінки, робила публікації та історії, підбирала хештеги. Інстаграм сторінку повністю вела самостійно, також виходила на платформу тік-ток. Вмію аналізувати цільову аудиторію, робити контен-план. Читала та дивилася курси з таргетованої реклами. Також займалася розробкою дизайну банерів, візитівок, брендбуків, оформлення ютуб каналів та соціальних мереж під замовлення.

Навчалась в 3 закладах

Сумський державний університет

Маркетинг

Суми, 2025

Путивльський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету

Право

Путивль, 2024

Путивльський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Путивль, 2022

Курси, тренінги, сертифікати

Великий курс для малого бізнесу

Онлайн, 2023

Було прослухано та пройдено тестування з таких модулів:

1. Онлайн-маркетинг

2. Ціноутворення.

3. Бізнес-процеси.

4. Люди.

5. Маркетинг.

6. Фінанси.

7. Продажі.

Франчайзинг. Дієва модель масштабування бізнесу

Онлайн, 2023

Зрозуміла, що таке франчайзинг, як він працює. Інвестиційна привабливість франчайзингу та процес запуску франшизи.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Особисті якості:

Хочу й прагну навчатися новому, якщо щось не виходить звертаюся до інтернету та розбираюся в цьому. Є креативність, горіння справою, бажання втілювати, щось прикольне та нове. Швидко навчаюся, добре сприймаю інформацію. Шанобливо ставлюся до своєї роботи, намагаюсь робити все вчасно. Досягаю поставлених цілей, адже від цього залжить моє майбутне. Завжди доводжу справу до кінця. Відкрита до думок, намагаюся брати до уваги корисні поради, бо інколи вони дуже доречні.

Захоплення та інтереси:

У вільний час займаюся фотографуванням та читаю книжки різного направлення, більше віддаю перевагу, пов’язаними з маркетингом та веденням бізнесу, стартапами. Цікавлюсь новими маркетинговими фішками, воронками продажів, економічними та політичними новинами. .

Володіння програм:

Adobe Photoshop (не професійно), Adobe Illustrator ( не професійно), Figma, YouCut, VSCO, Canva, SEMrush, wix, PageSpeed Insights, Smart Sender .

Надія

Маркетолог, помічник маркетолога, SMM, реклама

Суми

20 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому