Працював в 2 компаніях   12 років 5 місяців

Охорона та Безпека

Оператор відео нагляду

ТОВ’’Спектр’’

Охорона та Безпека

4 роки 8 місяців

05.2018 - 01.2023

здійснення контролю за діяльністю тренерів-партнерів на предмет належного виконання умов договору, виявлення та фіксація фактів проведення непроплачених тренувань в тренажерних залах, басейнах, студіях фітнес клубів мережі, фіксація та інформування керівництва про конфліктні ситуації, факти пошкодження майна клубів клієнтами та тренерами-партнерами.

Охоронець

Мережа фітнес клубів Спорт Лайф

Охорона та Безпека

7 років 8 місяців

09.2010 - 05.2018

Відповідальний, комунікабельний, вмію працювати к команді.Досвід роботи в сфері охорони 8 років. Позмінно. Працював охоронцем в фітнес клубі Спорт Лайф Протасів Яр. З 2015-2016 працював старшим зміни охорони в фітнес клубі Спорт Лайф Маяковського. З 2016-2018 працював старшим зміни в фітнес клубі Спорт Лайф Лісовий.

Ключова інформація

Особисті якості: - комунікабельність, порядність, відповідальність, уміння працювати в команді, при необхідності готовий до роботи в понаднормовий час, шкідливих звичок не маю; - рідна мова українська, вільно володію російською, німецька – рівень володіння зі словником; ¦ ПК – впевнений користувач: MS Office (Word, Excel, Power Point), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail, володію офісною технікою.

Навчався в 1 закладі

Міжгалузевий Інститут Управління

Юриспруденціі

Київ, 2009

Володіє мовами

Німецька

нижче середнього

Игорь

Оператор відеоспостереження

Київ

25 000 грн.

37 років

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому