Працювала в 9 компаніях   17 років 2 місяці

Державний сектор, Енергетика та Енергоносії, Освіта, Послуги для бізнесу - інше, Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Фармацевтика, Послуги для населення - інше

Бухгалтер

Назву компанії приховано

Державний сектор

6 місяців

11.2023 - 05.2024

Нарахування заробітної плати, відпускних,компенсацій за невикористану відпустку, допомоги з тимчасової непрацездатності. Формування відомостей на виплати зарплати, відпускних, лікарняних, стипендій та оплата через Банк-клієнт. Ведення розрахунків по батьківській платі. Звітність внутрішня, повідомлення про прийом на роботу, аналіз зарплати, штатний розпис, тарифікація та створення і реєстрація заяв-розрахунків для оплат лікарняних листків. Медок, облік ресурсів, електроний кабінет Пенсійного фонду. Опрацювання інформації з обліку та складання звітності про наявність та рух матеріальних цінностей.Контроль за використанням матеріальних цінностей згідно з встановленими нормативами та правилами.

Провідний бухгалтер

Назву компанії приховано

Державний сектор

5 місяців

03.2023 - 08.2023

Облік товарно-матеріальних цінностей, списання ТМЦ. Складання та здача звітності внутрішньої та зовнішньої.

Бухгалтер

Назву компанії приховано

Енергетика та Енергоносії

3 місяці

11.2022 - 02.2023

Нарахування та виплата заробітної плати, відпускних та інші виплати. Звітність внутрішня та зовнішня.

Бухгалтер, головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Освіта

5 місяців

05.2022 - 10.2022

Нарахування та виплата заробітної плати, листків непрацездатності, відпускні, інші виплати. Заповнення та здача звітності в податкову інспекцію, соцстраху. Обробка табелів, листків непрацездатності, наказів. Послуги (Акти виконаних робіт, договора), оплата по банку, казначейство (Мережа, СДО), Е-звітність, електронний кабінет платника податків.

бухгалтер головний

Назву компанії приховано

Послуги для бізнесу - інше

8 місяців

04.2021 - 12.2021

Підприємство на загальній системі оподаткування. Банк-клієнт, касові операції, складання податкових накладних, розрахунків коригування та їх рєєстрація. Розрахунки з постачальниками та покупцями. Складання податкової, фінансової, статистичної та управлінської звітності . Нарахування та виплата заробітної плати, лікарняних, відпускних. Нарахування та оплата податків. Формування розрахунків для економічно-фінансової роботи підприємства, розроблення фінансових планів підприємства. Робота в Сонаті, електроному кабінеті платника податків, 1С підприємство.

бухгалтер головний

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 7 місяців

09.2019 - 04.2021

Єдиний бухгалтер на підприємстві, все що стосується бухгалтерії (банк-клієнт, нарахування і виплата зарплати, відпускні, авансові звіти, нарахування та перерахування податків, розрахунки з постачальниками та покупцями, послуги, створення та реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування, створення первинних документів, складання звітності по підприємству фінансової, статистичної та податкової . Декларація з ПДВ,1 ДФ , ЄСВ, річна звітність Баланс, фінрезультати, Декларація по прибутку та інша. Робота в Сонаті, електроний кабінет платника податків, 1С. Підприємство. Ведення кадрової документації - накази про прийом на роботу, звільнення, штатний розпис, складання графіку відпусток.

Бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

10.2016 - 11.2018

Виконувала функціональні обов'язки головного бухгалтера. Ведення операцій з валютой та валютними цінностями, курсові різниці, розрахунки з покупцями, експорт та імпорт, авансові звіти , касові операції, відшкодування ПДВ з бюджету, складання та здача звітності фінансової, статистичної та податкової, робота в Акценті, МЕДок., електронний кабінет платника податків. Проходження податкових перевірок підприємства.(комплексна перевірка підприємства, перевірки валютного законодавства, перевірки вірного складання та здачі Декларацій з ПДВ - відображення ПДВ відшкодування з бюджету)

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Фармацевтика

5 місяців

05.2016 - 10.2016

Підприємство на загальній формі оподаткування. Все що стосується бухгалтерії (єдиний бухгалтер на підприємстві) нарахування та виплати зарплати, відпускних, компенсації, лікарняних. Ведення каси, банк-клієнт, авансові звіти, послуги, оренда, звітність по підприємству повна в Медок, формування податкових накладних та їх реєстрація в єдиному реєстрі, вся звітність по зарплаті, податкова , фінансова та статистична звітність. Робота в 1С Бухгалтерія версия 8.2, 8.3. Розноска первинних документів. Великий документообіг. Ведення кадрової документації , накази про прийом на роботу та звільнення з роботи, графік відпусток, штатний розпис.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Послуги для населення - інше

10 років 1 місяць

07.2001 - 08.2011

Організація роботи бухгалтерії, закриття податкових періодів, ведення Головної книги, авансові звіти, позика робітникам підприємства, формування та здача звітності комунального підприємства; контроль складання фінансової звітності відділами бухгалтерії, оформлення кредитів, формування облікової політики підприємства та інше. Проходження податкових та інших перевірок .

Заступник головного бухгалтера

з 09.2003 по 04.2010 (6 років 7 місяців)ДКП «Чернівціводоканал», Чернівці (Послуги населенню)

Формування фінансової звітності комунального підприємства, відправка платіжних доручень в системі «Банк-клієнт», ведення та обробка первинної документації, оформлення авансових звітів, оформлення позик працівникам комунального підприємства, ведення їдальні підприємства, складання калькуляцій, ведення Головної книги, Ж-О №10 "Виробництво" та інше. Проходження податкових та інших перевірок .

Бухгалтер

з 07.2001 по 08.2003 (2 роки 1 місяць)ДКП «Чернівціводоканал», Чернівці (Послуги населенню)

Нарахування та виплата зарплати, відпускних, компенсацій, лікарняних, виписка прибуткових та видаткових касових ордерів, складання платіжних відомостей. Складання та здача звітності по зарплаті. Проходження перевірок щодо правильності нарахування та перерахування податків із зарабітної плати по соцфондам та ПДФО.

Ключова інформація

Навички роботи з комп’ютером. Впевнений користувач, знання комп'ютерних програм excel, word, знання бухгалтерських програм Medоc, Соната, Арт-звіт, 1C - версія 7.7, 8.2, 8.3, 1С-торгівля, Акцент, банк-клієнт, мережа, СДО, е-звітність, електроний кабінет платника податків.

Навчалась в 1 закладі

Чернівецький національний університет

Економічний бухгалтерський облік та аудит

Чернівці, 2003

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Компьютерна система бухгалтерського обліку «1С: Бухгалтерія» (2011)

Чернівці, 2011

Комп'ютерні курси бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія.

Додаткова інформація

Особисті якості

Знання законодавчої бази, Національних стандартів бухгалтерського обліку; досвід роботи з великим документообігом та інформації. Легко адаптуюсь та вчусь працювати в нових програмах. Відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована та уважна до деталей, орієнтована на результат. Визначаю пріоритетні завдання, вмію організовувати та планувати робочий час.

Анонімний пошукач

Бухгалтер

Чернівці

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому