Працювала в 3 компаніях   5 років 2 місяці

Послуги для населення - інше

Няня для дитини

сім"я, Львів

Послуги для населення - інше

1 рік

02.2023 - 02.2024

Почала працювати з дівчинкою 2р.2м. Обов"язки: догляд за дитиною, а саме: приготування простої їжі (каші, салати, омлети, сирники тощо), годування, вкладання на сон, прогулянки, гігієнічні процедури,висаджування на горщик, розвиваючі ігри, креативні заняття (малювання, ліпка з пластиліну та тіста, виготовлення аплікацій, відкриток і т.д.), базова англійська (кольори, транспортні засоби, тварини, іграшки, цифри до 10, я та моя сім*я), відвідування гуртка з англійської мови. Привчання дитини до чистоти та порядку, загальний розвиток згідно віку.

Досягнення: дитина у віці 2 р.5 місяців рахувала до 10, знала всі голосні букви, навчилася азам малювання, навчилася говорити складними реченнями, робити логічні висновки.

Також повна довіра батьків до мене (я весь час з дитиною сама). В квартирі були встановлені камери відеонагляду.

Рекомендація є. При потребі, надається безпосередньо роботодавцю.

Працювала у м.Львові, графік роботи - вівторок, четвер та субота по 9 год. Інколи виходила в додаткові дні (за потреби). Без проживання та поїздок.

Причина звільнення - сім*я виїхала за кордон.

Няня

сім'я, Львів

Послуги для населення - інше

2 роки 2 місяці

07.2017 - 09.2019

Робота з хлопчиком - 1р.2 міс. Робота у м.Львові, графік - 5/2 на повний день (8-9 год). Їздили в поїздки по Україні, залишалася інколи з ночівлею.

Обов*язки: догляд за дитиною, що включав годування, прогулянки, заміна підгузків, привчання та всаджування на горщик, гігієнічні процедури, вкладання на денний сон, інколи на нічний. Догляд за іграшками, дитячими речами, дотримання порядку та чистоти в дитячій зоні. Відвідування з дитиною гуртків, басейну та спортивних секцій. Розвиток дитини згідно віку (вивчали кольори, рахували, вивчали транспортні засоби, предмети, що нас оточують і т.д.) , навчальні ігри по системі Марії Монтессорі, базова англійська (кольори, цифри, предмети інтер*єру, моя сім*я та я тощо). Займалися ліпленням з пластиліну та тіста, малюванням, робили аплікації, відкритки для близьких.

Досягнення дитини: у віці 1,5р. хлопчик навчився ходити на горщик, через кілька місяців засвоїв ази малювання та навчився правильно тримати ручку/олівець. У віці 2-а роки умів рахувати до 10 українською та англійською мовою, вивчив кольори та всі предмети побуту. Умів робити логічні висновки, самостійно користувався горщиком, самостійно їв та намагався самостійно одягатися.

З цією сім*єю ми подорожували на лижні курорти в межах країни, відвідували безліч гуртків, ходили в кіно, їздили в поїздки.

Працювала з понеділка по п*ятницю, інколи виходила у суботу на пів дня.

В сім*ї була і є собака - такса. Я була з дитиною сама, батьки на роботі весь день.

Причина звільнення - дитина пішла в садочок.

Няня для дитини

сім"я, Львів

Послуги для населення - інше

1 рік 9 місяців

09.2015 - 06.2017

Почала працювати з дівчинкою - 1р.2 міс. Робота у смт.Брюховичі.

Обов"язки: повний догляд за дитиною: годування, гігієна, догляд за гардеробом дитини та іграшками, прогулянки, вкладання на сон, супровід на гуртки, організація дозвілля, загальний розвиток, включаючи методику Глена Долмана.

Досягнення: дитина почала говорити реченями, навчилася ходити на горщик, дорослішаючи, дитина засвоїла ази малювання, навчилася правильно тримати ручку/олівець, навчилася ліпити з пластиліну, робити аплікації тощо.

Графік роботи- 5/2 по 9 год. Без проживання та поїздок.

В будинку були камери відеонагляду.

Причина звільнення - дитина пішла в приватний садочок.

Ключова інформація

Любов до дітей, вміння знаходити спільну мову з різними дітьми, уважність, відповідальність, терпіння, витримка, комунікабельність, неконфліктність, знання дитячої психології, вміння працювати з деякими методиками раннього ролзвитку, охайна,люблю порядок, без шкідливих звичок.

Навчалась в 1 закладі

Дрогобицький державний педагогічний університет

Вчитель економіки

Дрогобич, 1998

Курси, тренінги, сертифікати

Базовий курс: Домедична допомога

Львів, 2024

Пройшла одноденний 7-ми годинний курс по наданні першої домедичної допомоги

Додаткова інформація

Свій розділ

Маю дочку 21 р.

Посвідчення водія не маю.

Шкідливих звичок не має.

Люблю тварин, маю собаку.

Рекомендації є.

Розглядаю роботу за кордоном вахтовим методом з проживанням у сім'ї 1/1 міс, бажано.

Готова розглянути всі пропозиції.

Руслана Петрівна

Няня в сім'ї

Львів

Готовий переїхати: Київ

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 5 днів тому