Працювала в 7 компаніях   19 років 4 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Реклама та PR-послуги, Промисловість та Виробництво, Видавництва та Поліграфія

Менеджер зі збуту

ФКФ Ренцель Украина

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

04.2023 - 04.2024

Робота з клієнтами на маркетплейсах Пром, Розетка, Епіцентр:
-оформлення на сайтах продукції (завантаження фото та опису товарів), -приймання та обробка інтернет – замовлень та подальше супроводження продажів
- оформлення документів в 1С.8 : рахунків, видаткових, ттн, проведення звірки з клієнтами, внесення номенлатури 1С та фото, заповнення картки контрагента.
 Робота з сайтом компанії, переклад номенклатури  з німецької на українську мову в системі рефлекс.
• Інтернет-продаж

Менеджер по транспорту

ТОВ «Рекламно-виробнича компанія «НБС»

Реклама та PR-послуги

6 років

02.2017 - 02.2023

Планування, організація, координація та контроль своєчасної доставки рекламних конструкцій для проведення рекламних акцій по містах України.А також приймання участі в капітальному ремонті офісу, замовлення кави та канцелярії до офісу, висадка та полив квітів біля офісу))),  відправка офісної техніки в ремонт, допомога бухгалтеру. Набутий досвід: найманий транспорт здійснював перевезення вчасно, керівник компанії доручав роботу та повністю покладався на мою відповідальність та знання справи, робота з творчим керівником надихає, незабутні та неповторні цікаві рекламні проекти.

Менеджер з логістики

Бекристон, ЧП

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 3 місяці

10.2014 - 01.2017

Планування, організація, координація та контроль своєчасної доставки тари під товар найманим транспортом. Моніторинг тарифів на перевезення та контроль оптимальної вартості послуг. Складання та оптимізація маршрутів, оформлення заявок до транспортно-експедиційних компаній. Складання первинної бухгалтерської та супровідної документації в базі 1С.8, відправка первинної документації клієнтам та контроль повернення оригіналів до бухгалтерії, проведення звірянь з клієнтами. Контроль оплати послуг та документальне закриття оплати постачальниками послуг(дебетова та кредитова заборгованості). Співпраця з торговельними мережами України (АТБ, Ашан, ФОЗЗІ та ін..). Контроль нарахування та оплати маркетингових послуг. Складання звітності для керівництва компанії.

Менеджер з логістики

Натеко Логистика, ООО

Промисловість та Виробництво

1 рік 10 місяців

08.2011 - 06.2013

Пошук транспорту для перевезення вантажів, моніторинг тарифів на перевезення та контроль оптимальної вартості послуг, співпраця з торговельними мережами України. А також, супровід клієнтів (орендарі тари) в здачі в оренду тари, відслідковування дебетової заборгованості.

Менеджер по роботі з клієнтами

ЛІНА ТД, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

07.2010 - 07.2011

Робота в 1 С.7, оформлення документів щодо відвантаження товару, проведення повернень, оформлення витратних накладних, проведення звірянь з клієнтами.

Менеджер по роботі з клієнтами(економіст)

ТОВ фТД "Маркет-групп"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 9 місяців

09.2005 - 06.2010

Оформлення банківської документації, листування за рекламаційними рахунками контрагентів, а також за рахунками, неоплаченими вчасно, дебетова заборгованість. Контроль за виконанням фінансових показників, своєчасність надходження коштів, розрахунки з клієнтами. Виконання операцій із прийому, обліку та зберігання коштів. Робота в 1С.7, введення інформації до бази даних, робота з торговими мережами України.

Початок роботи- товарознавець : оформелення первинних документів для відвантаження продукції в торгові мережі.

Помічник друкаря

Ветал ТОВ

Видавництва та Поліграфія

2 роки

09.2003 - 09.2005

Збір календарів перекедних, ведення складу з друкарським папером, нарізка визитівок та ін.

Навчалась в 1 закладі

НТУУ "КПІ"

Факультет: Інститут енергозбереження та енергоменеджменту • Спеціальність: електромеханічні системи автоматизації та електроприводу • Кваліфікація: інженер-електромеханік.,

Київ, 2007

Додаткова інформація

Особисті якості

Позитивна, працелюбна, наполеглива. Не маю шкідливих звичок). Залюбки навчаюсь новому.

Вікторія Володимирівна

Оператор ПК, 1С, фахівець з документообігу

Київ

40 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 2 тижні тому