Працював в 6 компаніях   10 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Адміністратор

Хлібний

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

10.2022 - 10.2023

Робота на двух обєктах, контроль роботи закладу, обслуговування гостів закладу, робота з касою, касова дисципіна, пригоування заказів бару і видача замовлень по вітрині (власна випічка), формування замовлень, прийом товару, робота з таблицями для ведення обліку.

Управляющий

Pivna duma

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 4 місяці

04.2017 - 08.2022

Контроль роботи магазина, пошук нових поставщиків, слідкування за трендами пива, б/а напоями, сідрами і новинками від українських крафтових пивоварень, заключення договорів, прийом товару, заводив новий товар в систему ТРІО, робота з документами і накладними, проведення переучотів, касова дисципліна, видача ЗП, робота в залі з гостями закладу.

Ст.Бармен

Pivna duma

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

06.2016 - 04.2018

Всамперед, це контроль роботи бара. Відкриття бара по чек-листу, підготовка бара до роботи, поверхневий вигляд бармена, дотримання процесу роботи і подавання напоїв згідно технологічний карт. Спілкування з гостями закладу, контроль роботи барменів і офіціантів. Слідкування за роботою з каво-машиною, видача смачних кавових напоїв згідно сучаних тренді. Догляд за машиною і замивка в кінці зміни. Проведення різноманітних тренінгів і навчань для персоналу. Робота над Авторськими коктейлями і сезонним меню. Різноманітні експерименти над витримкою алкоголя на різних травах і ягодах. Робота з поставщиками і підбір ексклюзивної посуди і інвентаря. Слідкування за стікеровкою продукції і правельна робота з акцизом на міцному алкоголі.

Бармен

Pivna duma

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

03.2014 - 05.2016

Відкриття бара з гідно чек-листу. Підготовка бара до роботи, контроль стоп-топ листа. Видавання замовлень з гідно технологічних карт. Слідкування за якістю кавового зерна, дбайливе відношення до кофе машини, чистота і видача напоїв згідно теперішніх кавових трендів. Володіння лате-артом. Прийом товару, робота з накладними, контроль якості товару. Робота з пивом, знання технологічного процесу по пивоварінню.

Управляючий

Кав’ярня Відень

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

11.2011 - 02.2012

Контроль роботи кавярні, робота з поставщиками, розширення меню введення сезонних позицій. Нарахування і виплата заробітньої плати.

Бармен

Кав’ярня Відень

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

12.2010 - 11.2011

Приготовлення кавових напоїв, кави по-турецьки, водача кондитерських виробів з вітрини, прийом товара, ведення касової дисципліни.

Навчався в 2 закладах

Тернопільський національний економічний університет

Банкіська справа

Тернопіль, 2013

Вище професійне училище №1

Кухар, Бармен, Офіціант

Тернопіль, 2007

Ігор

Керуючий кафе, Керуючий кав'ярнею, Адміністратор

Київ

30 000 грн.

35 років

повна зайнятість

Оновлено 5 місяців тому