Працювала в 3 компаніях   3 роки 6 місяців

Недержавні організації / NGO, Інше, Медицина та Охорона здоров'я

Головний психолог та координатор з питань протидії ГОН/СЕНД

Soleterre

Недержавні організації / NGO

2 роки 4 місяці

02.2022 - до теперішнього часу

Головний психолог та координатор з питань протидії ГОН/СЕНД та працвник сфери ментального здоров'я . Працюю з біженцями ,надаючи кризові консультації ,коротко тривалу терапію.Супровід людей з психіатричними проблемами .Робота з партнерами для перенаправлення кейсів .Надання першої медичної допомоги .Налаштування комунікації для ефективної роботи. Робота у мобільних бригадах психологічної допомоги.

психолог

приватна практика

Інше

3 роки 5 місяців

01.2021 - до теперішнього часу

НАВИЧКИ:Психологічна допомога та консультації.Оцінювання стану пацієнта.Відновлення психологічного стану. Робота з ПТСР .Робота з різними видами насильства.Вирішення конфліктних ситуацій .Розуміння міжкультурних відмінностей.Створення плану роботи та визначення типу допомоги.

клінічний психолог

Підкарпатська психіатрична лікарння в Журавіце

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік

02.2022 - 02.2023

Проведення робіт, спрямованих на відновлення психічного здоров’я і корекцію відхилень у розвитку особистості пацієнтів. Визначати фактори, що ускладнюють гармонійний розвиток особистості клієнта. Проводити діяльність по психопрофілактиці,психокорекції, психологічного консультування хворих, завдяки чому надавати допомогу пацієнтам та їхнім рідним в рішенні особистісних і побутових психологічних проблем. Здійснювати психодіагностичні дослідження і діагностичні спостереження за хворими. Взаємодіяти з лікуючим лікарем, для складання розвиваючих і психокорекційних програм з урахуванням індивідуальних, статевих і вікових чинників пацієнтів. Співпрацювати з медичним персоналом.Здійснювати оцінювання результатів проведення психологічних, лікувальних і профілактичних заходів.

Ключова інформація

Працюю як клінічний психолог в психіатричній лікарні у Польщі, з початку війни працюю в гуманітарному центрі допомоги біженцям що постраждали від війни, надаю кризову психологічну допомогу, відстежую стан людей у центрі та за потреби надаю психіатричний супровід до психіатричної лікарні після чого супроводжу людей у лікарні як клінічний психолог , після виписки із шпиталю, організовую також супровід із документами та притулками які приймуть їх після виписки, при потребі допомагаю із квитками та транспортуванням до вокзалу, працюю із різними організаціями у гуманітарному центрі де всі важкі психіатричні кейси передають під мою опіку,працюю також у мобільних бригадах де в мої обовязки входить перша психологічна допомога при потребі супровід та госпіталізація до психіатричної лікарні! Також працюю на гарячій лінії онлайн консультування. Організаціїя SOLETERRE в якій я працюю тісно співпрацює з міжнародними організаціями від яких отримуємо кейси на онлайн та офлайн психологічну допомогу!

Навчалась в 5 закладах

львівський психоаналітичний інститут ментального здоровя

Психоаналітик

Львів, 2026

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

магістир психології

Львів, 2024

Львівський національний університет імені Івана Франка

психологія

Львів, 2020

Національний університет "Львівська політехніка"

документознавець інформативної діяльності

Львів, 2010

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

військовий психолог

Львів, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Київський Гештальт Університет

Київ, 2023

Основи гештальд терапії 1 рівень

"Робота з ПТСР: когнітивно-поведінковий підхід "

Київ, 2023

Діагностика та робота із ПТСР. Оволодіння діагностиками для діагностування птср, оволодіння інструментами та методиками для роботи із птср.

навчально-терапевтичний-курс підвищення кваліфікації «Психологічна допомога та робота психолога з військовими та їх родинами у дні війни. Військова психологія»

Київ, 2023

СЕРТИФІКАТ ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ «НЕЙРОФІЗІОЛОГІЯ ПТСР – СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД» 09.06.2023 Учасник ________ НІКОЛАЄНКО ДІАНА _______ Напрямок: нейронауки, психотерапія, Brain-Based Therapy Специфікація 2 подвійних сесій теорії 4 години Лектор: John

Львів, 2023

«Психологічна допомога під час війни

Київ, 2022

*особливості проведення психологічної роботи під час війни *надання першої психологічної допомоги *специфіка проведення кризового консультування

« основи когнітивно-поведінкової терапії»

Київ, 2022

Оволодіння широким арсеналом дієвих КПТ технік.

« межовий розлад особистості: діагностика та терапія»

Київ, 2022

*Ключові характеристики межової структури особистості *Практичні навички через детальний аналіз яскравих клінічних випадків *Основні засади та акценти терапії межового розладу особистості *Методи роботи з пограничним розладом особистості * Техніки діагностики ПРО

Діана

Психолог

Львів

60 000 грн.

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому