Працював в 9 компаніях 26 років 9 місяців
Будівництво, Освіта, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Менеджер з гарантійного сервісу
М7 ДЕВЕЛОПМЕНТ КОНСТРАКШН ГРУП, ТзОВ
Будівництво
2 місяці
09.2024 - до теперішнього часу
Організація роботи по усуненню, в разі їх виявлення, недоліків будівництва після передачі об'єкта нерухомості в експлуатацію.
Розробка та втілення нових методів контролю якості
Розробка та втілення проектів співробітництва з постачальниками послуг для власників новобудов
Контроль роботи управляючих компаній на новобудовах
головний спеціаліст відділу перспективного розвидку
Тренінговий центр прокурорів України
Освіта
11 місяців
07.2022 - 06.2023
Вивчення недоліків організаційної структури свери послуг тренінгового центру.
Розробка проекту розвидку та використання наявної сервісної інфраструктури
Підготовка плану проведення реконструкції сфери послуг
Економічне обгрунтування плану розвутку
Операційний директор
ТОВ "Скеля плюс"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 років 7 місяців
12.2013 - 07.2022
Преміум клуб готель "ROCHE ROYAL" ****,
(Готельно-ресторанный бізнес)
Звільнення у зв'язку з руйнуванням готелю під час окупації міста у 2022р.
ПОВНЕ УПРАВЛІННЯ готельно-ресторанним комплексом
До складу якого входять:
- ресторан "Roche Royal" 135 місць
- ресторан "NEBO" 60 місць
- бар біля басейну 30 місць
- номерний фонд 28 номерів
- 2 конференц
-зали на 40 та 110 місць
- СПА зона
- фітнес-центр (організований та введений мною в експлуатацію у 2016)
- відкритий басейн (побудований та введений мною в експлуатацію у 2016)
Мої функціональні обов'язки:
- підбір, навчання та контроль персоналу, формування професійного клієнтоорієнтованого та відданого загальної ідеї колективу- контроль та аудит роботи підрозділів комплексу
- контроль бухгалтерського та управлінського обліку всіх підприємств, що оперують у готелі
- контроль та оптимізація оподаткування- розробка, узгодження та реалізація бізнес-стратегії
- проведення інвентаризацій
- робота з органами місцевої та регіональної влади, органами державного контролю та безпеки.
- розробка концепцій розвитку інфраструктури та їх реалізація- розробка разом з шеф-кухарем, впровадження та контроль якості нових сезонних меню ресторану та барів- робота з приватними та корпоративними клієнтами, організаціями-постачальниками.
З моменту мого приходу комплекс перейшов повністю на самоокупності. Надавав стабільно зростаючий прибуток власникам бізнесу.
Директор ресторану
ТОВ "Бурпромсервіс"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
12.2011 - 12.2013
Ресторани "Суши Таун" та "Біггуді",
Донецьк (Громадське харчування)
Управління підприємством. Реорганізація системи звітування адміністраторів ресторану. Реорганізація роботи програмного забезпечення мережі, впровадження on-Line системи обліку та списання ТМЦ. Робота з постачальниками, організація системи своєчасних взаєморозрахунків із постачальниками, Підбір персоналу, Контроль виконання службових обов'язків. Контроль обліку та використання продуктів та ТМЦ. Контроль стану, використання основних та грошових коштів підприємства. Розробка та введення в експлуатацію нового сайту мережі. Розробка та впровадження систем дисконтів для клієнтів закладу. Участь у розробці та впровадженні нових страв. Проведено реконструкцію одного з ресторанів мережі "Суші-Таун" та одного з мережі "Біггуді".Головне досягнення: Збільшення рентабельності підприємств.
Комерційний директор
ТОВ "Капітал"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 10 місяців
04.2006 - 02.2012
Функціональні обов'язки:Ведення управлінського обліку, контроль роботи РРО на підприємствах, ведення обліку мат цінностей, комплектація підприємства МШП та ін. Економічний аналіз діяльності та ефективності вкладень у розвиток підрозділів. Планування, розробка бюджетів робіт та контроль їх виконання. Робота із контролюючими органами. Підготовка, ведення та контроль будівельних та ремонтних робіт на підприємстві. Підбір та робота з персоналом.20 осіб постійного обслуговуючого персоналу, 15-20 залучених до виконання сезонних робіт.Факт виконаних робіт:1. Будівництво, запуск та контроль роботи готелю «БОНБОН» у м. Донецьку 2009-20122. Реконструкція, впровадження нових послуг та організація роботи готельного комплексу «Альфа» п.Щурове 2006-2012
Комерційний директор
ТОВ "КСІ-У"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 10 місяців
04.2006 - 02.2011
Ігровий бізнес.190 осіб у підпорядкуванні.70 структурних підрозділів на території України.Створення та організація роботи служб підприємства: відділ маркетингу та реклами, фінансово-економічна служба, технічний відділ, господарська служба, служба безпеки, відділ оренди та продажу, юридична служба, сервісний центр, відділ кадрів, секретаріат.Функціональні обов'язки:Розробка та впровадження програми розвитку підприємства. Складання та контроль виконання бюджетного плану підприємства, ведення управлінського обліку підприємства, фінансових потоків головного офісу та структурних підрозділів підприємства. Планування та контроль виконання поставлених завдань виробничим відділом. Контроль чіткого виконання зобов'язань сервісної служби згідно з діючими договорами, розгляд та прийняття рішень щодо недоговірних робіт сервісної служби. Контроль за дотриманням правил документообігу між центральним офісом, бухгалтерією, підрозділами та контролюючими органами. Розробка маркетингової та рекламної компаній, вивчення ринків збуту та конкуруючих підприємств. Управління відділом оренди та продажу. Ведення основних переговорів із клієнтами, підписання договорів.Досягнення: Постійне зростання фінансового становища підприємства.Причина звільнення: Закриття підприємства у зв'язку із непереборними змінами у законодавстві України.
Регіональний менеджер
ТОВ "Софіївка"
Будівництво
4 роки 11 місяців
04.2002 - 03.2007
Функціональні обов'язки:Пошук потенційних замовників, організація обліку та участі підприємства у регіональних виставках, комплектація та контроль своєчасності постачання та графіка виконання монтажних робіт систем опалення та водопостачання, робота з проєктний та підрядними організаціями.Причина догляду: постійні серйозні перебої з постачанням обладнання у 2004 р.
Директор ресторану
ТОВ "Армада-плюс"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
02.2004 - 04.2006
Ресторан «Brasserie De L'Atlantique»,
Донецьк (Громадське харчування)
82 посадковий місця.
У підпорядкуванні 35 осіб.
Функціональні обов'язки:Зниження кредиторської заборгованості перед постачальниками, підняття рівня обслуговування та продажу, контроль меню та створення калькуляційних карток, адміністрування виїзних заходів, проведення часткового ремонту, взаємодія з контролюючими органами. Ведення управлінського обліку та звітності.Досягнення: Суму за кредиторською заборгованістю підприємства погашено, з'явилися постійні клієнти та ідеологія закладу, було відкрито ванну залу з більш ніж 600 вин,
Директор ресторану
ТОВ "Кабріо"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 2 місяці
02.1997 - 04.2002
Кафе "Далі" (м. Донецьк)48 посадковий місць.Функціональні обов'язки:Будівництво кафе, підбір персоналу, організація старту роботи, контроль роботи персоналу, контроль: меню та створення калькуляційних карток, залучення клієнтів, адміністрування виїзних заходів, взаємодія з контролюючими органами. Ведення управлінського обліку та звітності.Досягнення: Стійка та рентабельна робота закладу.Причина догляду: закриття підприємства у зв'язку з набранням чинності новими законами України, що не дають право, ведення бізнесу в орендованому приміщенні.
Навчався в 1 закладі
Донецький комерційний інститут
бухгалтерський облік та аудит
Донецьк, 1998
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Персональні якості
Комп'ютерні навички
Навики водія
Стаж водія 27 років. Автомобіль: CITROEN AIRCROSS C5 Права категорії В
Олександр
Олександр
Директор готельно-ресторанного комплекса
Львів
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому