Працював в 1 компанії   10 років 6 місяців

Медіа / ЗМІ

Коментатор, стрімер

JUGGER

Медіа / ЗМІ

10 років 5 місяців

12.2011 - 05.2022

Досвід роботи, навички Все життя цікавлюся футболом та кіберспортом, коментую футбол та кіберспорт загалом, пишу статті, новини, свої думки та аналітику на матчі. Працював на сайтах, вів телеграм канали, підписаний на соціальні мережі українських та закордонних спортсменів, постійно читаю нашу та іноземну пресу для того, щоб бути в максимальному курсі подій. Хочу розвиватися в спортивній журналістиці та в кіберспорті кожного дня, не бачу в цих сферах кінця розвитку, є мрія - стати найкращим. У свій час грав у футбол на професійному та напівпрофесійному рівні, але не зміг продовжити грати через травму меніска. Знаю, як команди грають, які схеми використовують та тактику, цікавлюся їх особистим життям та розвагами, це дуже потрібно в нашій сфері. Якщо пам'ятаєте матч Україна проти Боснії і Герцеґовини, то П’яніч не зміг потрапити до заявки через порушення режиму в клубі, про це я дізнався через іноземні місцеві видання, таку ж саму інформацію я читаю і про кіберспорт. Боснія і Герцеґовини тоді не мала ніяких шансів вийти на Чемпіонат Європи, але Україні потрібно було перемагати, тому П’яніч несерйозно поставився до цього матчу. У свій час встиг трохи попрацювати на ютуб каналі Sportarena, окрім цього сам іноді записую відео з аналітикою, коментуванням, думками на рахунок футбольних подій. Вдячний вам за увагу!
Посилання на моє відео -
https://youtu.be/AHtQBfzC4BA
https://youtu.be/bTA25Kje9g0
https://youtu.be/ACqA1jEUFNM
https://youtu.be/B2WHU2BSZ5g
https://youtu.be/Vkw8oDoywGY
Мотиваційний лист
Хотів повідомити вам про свою мотивацію. Я давно хотів працювати у вашій компанії, я ніколи не зупинявся на своєму розвитку і продовжував робити свою справу. Я хочу бути вам корисним, хочу давати хороший контент для глядачів та дивувати їх у хорошому розумінні цього слова. Я постійно читаю новини футболу та спорту, тримаю себе у максимальному курсі подій, дізнаюся з приводу інсайдів та ділюся нестандартною інформацією. Я журналіст, який у свій час займався футболом професійно та навчався паралельно, хочу поділитися своїми знаннями та розповідати на трансляціях щось особливе. Дякую за увагу

Ключова інформація

вміння керувати часом; досвід особистісного спілкування і успішних продажів; грамотна усна мова, добре поставлений голос, необхідна дикція; творчий підхід до продажу; вміння слухати, давати компетентні поради, знаходити підхід до клієнтів; здатність швидко навчатися і легко сприймати великі обсяги інформації; навички обслуговування людей, вміння виявляти тактовність і толерантність.

Навчався в 1 закладі

Київський Університет Бориса Грінченка

Журналістика

Київ, 2021

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Французька

поглиблений

Додаткова інформація

Свій розділ

Дайте будь ласка реалізувати свій потеніал на усі 100%, дякую!

Олексій Валерійович

Редактор, коментатор, журналіст

Київ

750 $

26 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому