Працювала в 6 компаніях   12 років

Транспорт та Логістика, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

менеджер з транспортно-експедиторської діяльності

Амадеус марин

Транспорт та Логістика

4 місяці

08.2023 - 12.2023

Ведення обліку оренди та відстою вагонів . Обмін з клієнтами Актами виконаних робіт , узгодження , виставлення рахунків . Листування поштою , робота в 1с 8.3 ; введення всіх даних щодо вагонів та їх обліку : взяті в оренду від постачальників , та надані клієнтам . облік документації,підкріплення до бази 1с: Акти прийому - передачі , Акти виконаних робіт , рахунки , протоколи цін , договори. Робота в ARM вантажовласника , AS client. Excell, word , outlook .

старший прийомоздавальник вантажу та багажу

ТОВ «ТІС»

Транспорт та Логістика

6 років 9 місяців

01.2017 - 10.2023

Ведення таблиць в Excel ,розрахунок плат по простою вагонів ГУ-46, виставлення рахунків за подачу/прибирання вагонів ГУ-46а. Телефонні переговори з представниками, листування в Outlook ,контроль недовантаження. Word, Excel, 1с 8,Outlook , АС-клієнт

Прийомоздавальник ,комерційна служба залізничного управління

ТОВ "ТИС"

Промисловість та Виробництво

11 місяців

10.2016 - 09.2017

Обробка всіх поїздів, які зайшли на станцію : введення вагонів та накладних на всі вантажі в 1с 8, зв’язок з вантажовіжправниками щодо вагонів , обробка документації ГУ-45 , заявки щодо недовантаження , комерційний огляд вагонів , складання актів ГУ-23 щодо комерційного стану вагонів , контактування та передача документів клієнтам та вантажоотримувачам . Телефонні дзвінки, пошта, Excel, Word.

Комерційний агент, Старший комерційний агент, заступник Начальника вантажного району

Одеська залізна дорога

Транспорт та Логістика

1 рік 11 місяців

11.2014 - 10.2016

Одеська залізна дорога, ст.Чорноморська (під'їзна колія ТОВ ТІС) Комерційний агент. Постановка та зняття вагонів з простою, оформлення пам’яток ГУ-45, оформлення відомостей ГУ-46 за користування вагонами, платформами. зняття з підприємства грошей за користування вагонами; оформлення перевізних документів на вагони в АРМ ТВК .Комерційний огляд вагонів. Складання актів ГУ-23, оформлення телеграм.Підготовка документів для відправлення поїздів. Оформлення перевізних документів на вагони, платформи, розрахунок та прийняття документів до перевезення. Робота з клієнтами по телефону.Робота в АРМ ПЗ, АРМ ТВК, АРМ ПРО, Microsoft Word, Excel, АС МЕСПЛАН. Складання накопичувальних ФДУ- 92, звітів ГУ-3, ФДУ -91, ФДУ 93. Складання комерційних актів ГУ-22. Робота з документацією. З 2016 року – старший комерційний агент. Заміщення начальника вантажного району під час його відсутності.Майже рік вирішення всіх питань щодо комерційних актів , їх складання ,урегулювання всіх конфліктних ситуацій з клієнтами . Контроль посвідчень клієнтів . Контроль роботи всіх працівників станції ,табелювання працівників , складання графіку робот , вирішення конфліктних ситуацій , робота з відділом кадрів щодо лікарняних та відпусток. Робота з ревізорами.

Продавець непродовольчих товарів

спд Новгородова

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 8 місяців

01.2012 - 09.2016

Продавець жіночої косметики, білизни, біжутерія, шкір. галантерея, парфуми, побутова хімія.

Менеджер з логістики

Сім ЛТД

Транспорт та Логістика

6 місяців

10.2013 - 04.2014

Робота з клієнтами по телефону, прийом та оформлення замовлень, робота в програмі ІТМ, Leader task, Microsoft Word, Excel, контроль над виконанням замовлень, приймально-здавальних актів. Замовлення сировини, контроль сировини. Оформлення касових документів, координація водія щодо заказів , розробка маршруту для доставки товарів та отримання замовлених матеріалів на складах

Ключова інформація


• MS Office
• Microsoft Excel
• Робота в 1С

Навчалась в 1 закладі

Одеський національний морський університет

Факультет транспортных технологий и систем

Одеса, 2013

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

UKU Business school

Львів, 2023

Успішно завершила навчальну програму Сервіс-Менеджмент : Нові Реалії. 30.11.2023р.-02.12.2023р.

1с , Бухгалтерський та податковий облік

Южне, 2014

Успішно пройшла курс у Навчальному центрі «Інститут сучасних професій»; бухгалтерського та податкового обліку. програма 1с.

Додаткова інформація

Побажання щодо умов праці

Шукаю роботу бажано у Пересипському районі ( Котовського) або центрі міста. Графік з 09:00.

Катерина Сергіївна

Логіст

Одеса

20 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому