Працював в 4 компаніях   5 років 9 місяців

Державний сектор, АПК (Агропромисловий комплекс), Консалтинг / Аудит

Юрисконсульт

Головне управління Державної податкової служби у Черкаській області

Державний сектор

4 роки 4 місяці

02.2020 - до теперішнього часу

Як юрист ГУ ДПС в Черкаській області, я представляю цю установу в судах, захищаючи її інтереси у спорах, ініційованих платниками податків. Я регулярно готую процесуальні документи (відзиви, апеляційні та касаційні скарги), супроводжую судові справи в адміністративних судах всіх інстанцій за позовами платників податків щодо оскарження рішень ГУ ДПС в Черкаській області стосовно донарахування та застосування штрафних санкцій з податку на додану вартість, податку на прибуток, включаючи представництво в судових засіданнях.
Також я представляю інтереси ГУ ДПС в Черкаській області у спорах в сфері порушення законодавства щодо обігу підакцизних товарів та в сфері обігу готівки, застосування РРО, у спорах стосовно рішень про відмову в реєстрації податкових накладних, віднесення платника податків до категорії ризикових, порушення законодавства в сфері валюти та валютних операцій.

стажер

ТОВ “Катеринопільський Торговий Дім»

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 місяць

01.2023 - 02.2023

Під час проходження стажування в даній організації отримав досвід зі складання договорів поставки сільско-господарської продукції та написання скарг на дії державного виконавця щодо оскарження постанов про повернення виконавчого документа в зв’язку відсутністю коштів на рахунку у боржника

стажер

ТОВ « Аудит Консалтинг Центр»

Консалтинг / Аудит

1 місяць

10.2022 - 11.2022

Під час проходження стажування в даній організації отримав досвід зі складання запитів про надання індивідуальної податкової консультації, складання проектів договорів поставки, написання письмових консультації в сфері законодавства про охорону праці та податкового законодавства з питань розблокування податкових накладних. Отримав досвід з написання заперечення на акт про результати документальної перевірки контролюючого органу.

ревізор-інспектор

Головне управління Державної податкової служби у Черкаській області

Державний сектор

1 рік 4 місяці

10.2018 - 02.2020

Протягом більш ніж року, я працював в Головному управлінні ДПС у Черкаській області, де займався адмініструванням та проведенням камеральних перевірок з податку на додану вартість, включаючи перевірку податкових декларацій щодо правомірного формування податкового кредиту з ПДВ, перевірку щодо повноти нарахування податкових зобов’язань з ПДВ, перевірку своєчасності сплати узгоджених сум податкових зобов’яань, контроль за дотриманням строків реєстрації податкових накладних.
Крім того, займався консультуванням стосовно законодавчих вимог щодо реєстрації платників податків на спрощеній системі оподаткування (I, II, III, IV група) та реєстрації новостворених суб'єктів господарювання на загальній системі оподаткування.

Ключова інформація

Податкове право

Навчався в 1 закладі

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

навчально-науковий інститут економіки та права

Черкаси, 2019

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

курси англійської мови svitmov

Черкаси, 2022

Рівень англійської мови на рівні B1+ intermediate

Олександр

Юрист

Черкаси

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика

Оновлено 2 тижні тому