Працювала в 2 компаніях   21 рік 1 місяць

Освіта

вчитель англійської мови

Ліцей 3

Освіта

15 років 10 місяців

08.2008 - до теперішнього часу

вожата, вихователь, педагогорганізатор, методист

Дитячий оздоровчий табір

Освіта

16 років 2 місяці

06.2003 - 08.2019

Ключова інформація

Знання основ управління діяльністю, вміння працювати у команді, чітко домовлятися щодо розподілу завдань, дотримуватись дедлайну, ефективно підтримувати зв’язок і вести перемовини; робота з великим об`ємом інформації, вміння її аналізувати, відбраковувати, виділяти головне, робити висновки. Навички критичного мислення, цілепокладання, рефлексії, емоційного інтелекту, гнучкості, стресостійкості, комунікації. Креативність, створення і втілення проєктів, презентація їх. В процесі роботи надання переваги індивідуальному підходу, акцент на увазі до особистості, її унікальності і потенціалу, мотивація і створення ситуації успіху.

Навчалась в 1 закладі

Бердянський державний педагогічний університет

Філологія, англійська мова, українська мова та література

Бердянськ, 2006

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Цифрограм 2.0. Very Veryfied онлайн курс з медіаграмотності. Цифрові навички для вчителів. Безбар'єрна грамотність. Інклюзивний вебдизайн. Інтерактивне навчання. Онлайн сервіси для вчителів.Тренінг для тренерів.Цифрограм для вчителів.

2022

Набуті загальні компетентності: здатність до продуктивної професійної діяльності на основі розвиненої педагогічної рефлексії відповідно до провідних ціннісно-світоглядних орієнтацій; здатність до розвитку особистісного потенціалу, самореалізації, професійного лідерства та досягнення успіху; здатність до самостійного пошуку, обробки та аналізу інформації з різних джерел; здатність знаходити інноваційні підходи до вирішення професійних завдань в сучасному освітньому середовищі; здатність приймати обґрунтовані рішення, професійно викладати та аргументувати свою позицію; знання і розуміння  сучасних тенденцій розвитку освітнього процесу; здатність до створення команди однодумців, прийняття ефективних рішень у професійній діяльності та відповідального ставлення до обов'язків; розвиток уміння складати індивідуальні освітні маршрути для становлення учня як особистості, інноватора.

Набуті фахові компетентності: вміння ефективно реалізовувати поставлені завдання для забезпечення я

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Наукова діяльність

2020 рік

- I місце у міському етапі та III місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота "Літературна творчість".

2022 рік

- Диплом переможця I ступеня у фестивалі педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини "EDU FEST Dnipro – 2022", номінація "Вплив професійної рефлексії сучасного вчителя на якість викладання іноземної мови (англійська)", наукова робота "Рефлексивна компетентність вчителя англійської мови як засіб реалізації концепції Нової української школи".

- I місце у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота "Технології дистанційного навчання як засіб формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти".

- Виступ на науковій конференції за участю студентів факультету адвокатури та антикорупційної діяльності, спеціальність " Менеджмент" НУ "Одеська Юридична Академія" з доповідю за темою " Роль і місце іміджу керівника в ефективному управлінні сучасної організації".

2023 рік

- I місце у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота "Історичні паралелі: Голокост та риторика геноциду сучасної російської влади".

- I місце у міському етапі та IV місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учасників Малої Академії Наук України, науково-дослідницька робота "Рефлексивна компетентність вчителя".

Ольга Анатоліївна

Адміністратор, секретар, помічник керівника, викладач англійської мови

Кам'янське, Дніпропетровська обл.

Готовий переїхати: Дніпро

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 4 тижні тому