Працювала в 5 компаніях   22 роки 2 місяці

FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Начальник відділу «Молочні продукти. Ковбасні вироби. Хлібобулочні вироби. Заморожені напівфабрикати

ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»

FMCG

5 років 5 місяців

02.2017 - 07.2022

  • організація, управління відділом з метою найбільшої ефективності роботи
  • контроль виконання відділом поставлених цілей та завдань з продажу, списання, ротації товару
  • підтримка та впровадження локальних та національних маркетингових компаній, Метро-пошти
  • замовлення товару та підтримка необхідного товарного запасу, робота з поверненнями
  • контроль якості товарів, що постачаються в ТЦ, термінів реалізації, правильної ротації товарів
  • своєчасні корекції по товарному стоку та проведення інвентаризацій
  • контроль за викладенням товару відповідно до планограм та принципу fifo
  • знання та моніторинг ринку молочних, ковбасних, хлібобулочних виробів
  • спілкування з клієнтами, інформування про наявність товару, ціну, якість та властивості товару
  • проведення заходів щодо збільшення обсягів продажу
  • складання графіка роботи співробітників
  • організація процесу навчання та мотивації співробітників відділу

Фахівець із замовлень продовольчої групи товарів (кондитерські вироби, бакалія, консерви)

ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»

FMCG

1 рік 5 місяців

08.2015 - 01.2017

  • аналіз та контроль залишків, оборотності запасів
  • формування оптимального товарного запасу
  • контроль та підтримка бази даних артикулів
  • ведення та виправлення бази даних товарного запасу
  • формування та коригування замовлень, відправка замовлень постачальникам
  • зміна цін у магазині
  • складання звіту з недопостачання постачальників
  • обробка та коригування результатів інвентаризацій магазину

Фахівець із закупівель овочів та фруктів відділу регіонального розвитку (південний регіон)

ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»

FMCG

4 роки 9 місяців

10.2010 - 07.2015

  • знаходження нових постачальників овочів та фруктів у південному регіоні, участь у підписанні договорів, контроль виконання зобов'язань
  • моніторинг ринку (нові та сезонні продукти, конкуренти, ціни, нові потенційні постачальники)
  • управління асортиментом категорії овочі та фрукти (формування асортиментної матриці, оптимізація асортименту)
  • замовлення овочів та фруктів у постачальників (повне задоволення потреб магазинів у товарі)
  • управління асортиментом категорії овочі та фрукти (формування асортиментної матриці, оптимізація асортименту)
  • аналіз продажів, залишків
  • контроль корекцій товарного запасу, прибутковості, формування роздрібної ціни в категорії овочі та фрукти на підставі моніторингу ринку
  • складання статистичної, обліково-звітної та іншої встановленої документації

Начальник відділу «Бакалея та Консерви»

ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»

FMCG

2 роки 11 місяців

10.2007 - 09.2010

  • організація, управління відділом з метою найбільшої ефективності роботи
  • контроль виконання відділом поставлених цілей та завдань з продажу, списання, ротації товару
  • підтримка та впровадження локальних та національних маркетингових компаній, Метро-пошти
  • замовлення товару та підтримка необхідного товарного запасу, робота з поверненнями
  • контроль якості товарів, що постачаються в ТЦ, термінів реалізації, правильної ротації товарів
  • своєчасні корекції по товарному стоку та проведення інвентаризацій
  • контроль за викладенням товару відповідно до планограм та принципу fifo
  • знання та моніторинг ринку бакалії та консервів
  • спілкування з клієнтами, інформування про наявність товару, ціну, якість та властивості товару
  • проведення заходів щодо збільшення обсягів продажу
  • складання графіка роботи співробітників
  • організація процесу навчання та мотивації співробітників відділу

Перший асистент менеджера ресторану, кар'єрне зростання з члена бригади ресторану

ПІІ «Макдональдз Юкрейн ЛТД»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 років 3 місяці

07.2000 - 10.2007

  • контроль статей витрати/доходу, прибутку ресторану
  • планування продажу ресторану на основі статистичного підходу
  • проведення співбесід та прийом на роботу до ресторану МакДональдз, співпраця з друкованими виданнями
  • навчання нових працівників та менеджерів для ресторану
  • мотивація персоналу, підтримка командної роботи
  • проведення оцінки роботи працівників, атестацій
  • керівництво та управління менеджерами та працівниками
  • контроль витрат праці
  • проведення інвентаризацій, контроль та аналіз
  • замовлення продукції, робота з постачальниками
  • оформлення рахунків, робота з накладними
  • контроль якості продукції, культури обслуговування та роботи обладнання
  • забезпечення повноцінної роботи ресторану (люди-продукти-обладнання)
  • організація та виконання внутрішніх рекламних компаній та мотиваційних програм

Навчалась в 1 закладі

Одеська Державна академія Харчових Технологій

Економіка Підприємства, інженер-економіст

Одесса, 2002

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вище середнього

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Рівень володіння ПК - просунутий користувач, знання програм MS Office, робота з Інтернетом

Посвідчення водія

Права водія - категорія В, особистий автомобіль.

Захоплення та інтереси

Хобі - дизайн інтер'єру

Власні якості

Відповідальна, вимоглива, пунктуальна, маю високі аналітичні, комунікативні навички та організаторські здібності, цілеспрямована, зацікавлена у розвитку та кар'єрному зростанні, сфера управління може бути великою, готова розвиватись в інших напрямках, швидко вникаю у суть завдань.

Наталія

Керівник підрозділом, керуюча

Одеса

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому