Працювала в 5 компаніях 22 роки 2 місяці
FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Начальник відділу «Молочні продукти. Ковбасні вироби. Хлібобулочні вироби. Заморожені напівфабрикати
ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»
FMCG
5 років 5 місяців
02.2017 - 07.2022
- організація, управління відділом з метою найбільшої ефективності роботи
- контроль виконання відділом поставлених цілей та завдань з продажу, списання, ротації товару
- підтримка та впровадження локальних та національних маркетингових компаній, Метро-пошти
- замовлення товару та підтримка необхідного товарного запасу, робота з поверненнями
- контроль якості товарів, що постачаються в ТЦ, термінів реалізації, правильної ротації товарів
- своєчасні корекції по товарному стоку та проведення інвентаризацій
- контроль за викладенням товару відповідно до планограм та принципу fifo
- знання та моніторинг ринку молочних, ковбасних, хлібобулочних виробів
- спілкування з клієнтами, інформування про наявність товару, ціну, якість та властивості товару
- проведення заходів щодо збільшення обсягів продажу
- складання графіка роботи співробітників
- організація процесу навчання та мотивації співробітників відділу
Фахівець із замовлень продовольчої групи товарів (кондитерські вироби, бакалія, консерви)
ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»
FMCG
1 рік 5 місяців
08.2015 - 01.2017
- аналіз та контроль залишків, оборотності запасів
- формування оптимального товарного запасу
- контроль та підтримка бази даних артикулів
- ведення та виправлення бази даних товарного запасу
- формування та коригування замовлень, відправка замовлень постачальникам
- зміна цін у магазині
- складання звіту з недопостачання постачальників
- обробка та коригування результатів інвентаризацій магазину
Фахівець із закупівель овочів та фруктів відділу регіонального розвитку (південний регіон)
ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»
FMCG
4 роки 9 місяців
10.2010 - 07.2015
- знаходження нових постачальників овочів та фруктів у південному регіоні, участь у підписанні договорів, контроль виконання зобов'язань
- моніторинг ринку (нові та сезонні продукти, конкуренти, ціни, нові потенційні постачальники)
- управління асортиментом категорії овочі та фрукти (формування асортиментної матриці, оптимізація асортименту)
- замовлення овочів та фруктів у постачальників (повне задоволення потреб магазинів у товарі)
- управління асортиментом категорії овочі та фрукти (формування асортиментної матриці, оптимізація асортименту)
- аналіз продажів, залишків
- контроль корекцій товарного запасу, прибутковості, формування роздрібної ціни в категорії овочі та фрукти на підставі моніторингу ринку
- складання статистичної, обліково-звітної та іншої встановленої документації
Начальник відділу «Бакалея та Консерви»
ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»
FMCG
2 роки 11 місяців
10.2007 - 09.2010
- організація, управління відділом з метою найбільшої ефективності роботи
- контроль виконання відділом поставлених цілей та завдань з продажу, списання, ротації товару
- підтримка та впровадження локальних та національних маркетингових компаній, Метро-пошти
- замовлення товару та підтримка необхідного товарного запасу, робота з поверненнями
- контроль якості товарів, що постачаються в ТЦ, термінів реалізації, правильної ротації товарів
- своєчасні корекції по товарному стоку та проведення інвентаризацій
- контроль за викладенням товару відповідно до планограм та принципу fifo
- знання та моніторинг ринку бакалії та консервів
- спілкування з клієнтами, інформування про наявність товару, ціну, якість та властивості товару
- проведення заходів щодо збільшення обсягів продажу
- складання графіка роботи співробітників
- організація процесу навчання та мотивації співробітників відділу
Перший асистент менеджера ресторану, кар'єрне зростання з члена бригади ресторану
ПІІ «Макдональдз Юкрейн ЛТД»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 3 місяці
07.2000 - 10.2007
- контроль статей витрати/доходу, прибутку ресторану
- планування продажу ресторану на основі статистичного підходу
- проведення співбесід та прийом на роботу до ресторану МакДональдз, співпраця з друкованими виданнями
- навчання нових працівників та менеджерів для ресторану
- мотивація персоналу, підтримка командної роботи
- проведення оцінки роботи працівників, атестацій
- керівництво та управління менеджерами та працівниками
- контроль витрат праці
- проведення інвентаризацій, контроль та аналіз
- замовлення продукції, робота з постачальниками
- оформлення рахунків, робота з накладними
- контроль якості продукції, культури обслуговування та роботи обладнання
- забезпечення повноцінної роботи ресторану (люди-продукти-обладнання)
- організація та виконання внутрішніх рекламних компаній та мотиваційних програм
Навчалась в 1 закладі
Одеська Державна академія Харчових Технологій
Економіка Підприємства, інженер-економіст
Одесса, 2002
Володіє мовами
Англійська
базовий
Українська
вище середнього
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Рівень володіння ПК - просунутий користувач, знання програм MS Office, робота з Інтернетом
Посвідчення водія
Права водія - категорія В, особистий автомобіль.
Захоплення та інтереси
Хобі - дизайн інтер'єру
Власні якості
Відповідальна, вимоглива, пунктуальна, маю високі аналітичні, комунікативні навички та організаторські здібності, цілеспрямована, зацікавлена у розвитку та кар'єрному зростанні, сфера управління може бути великою, готова розвиватись в інших напрямках, швидко вникаю у суть завдань.
Наталія
Наталія
Керівник підрозділом, керуюча
Одеса
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому