Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 5 компаніях   11 років 10 місяців

Енергетика та Енергоносії, АПК (Агропромисловий комплекс), Будівництво

провідний інженер з будівництва

Укргазвидобування

Енергетика та Енергоносії

9 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

провідний інженер з будівництва •Складання та підписання договорів з контрагентами, ведення переговорів з контрагентами щодо надання послуг з проведення поточних ремонтів на території підприємства, прийняття та перевірка актів виконаних робіт надані контрагентами, контроль за якістю виконаних робіт, робота на платформі «Прозоро», та в системі електронного документообігу «Мегаполіс», робота з програмою SAP Logon World, Excel. Планування річних бюджетів та інвест. планів для підприємства, щоденні та щотижневі звіти з виконання будівельних робіт та робіт з документацією.

інженер з будівництва

ТОВ Зміїв Агро

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 2 місяці

02.2021 - 04.2022

інженер з будівництва • планування річного бюджету, для проведення поточних та капітальних ремонтів на всіх об’єктах підприємства, складання графіків виконання робіт та контроль за їх виконанням, щоденнийзвіт про проведені роботи, ведення всієї технічної та виконавчої документації в розрізі будівництва. Робота з MS Offіce, World, Excel.

провідний інженер ПВВ

Укргазпромбуд, БМФ, Філія АТ Укртрансгаз

Будівництво

5 років 9 місяців

06.2014 - 03.2020

провідний інженер ПВВ • планування програм по виконанню робіт з ремонтів та ТО, планування використання ПММ та МТЗ, розробка графіків виконання робіт та узгодження їх з замовником. Розробка технічних карт та проектів виконання робіт. Робота в системі SAP,

головний інженер

ТОВ ІТП Магістраль

Енергетика та Енергоносії

1 рік 9 місяців

06.2012 - 03.2014

• головний інженер • капітальне будівництво газорозподільчих станцій та газопроводів, виконання пневмо та гідро випробувань газопроводів, проведення робіт з ремонту ізоляційного покриття газопроводів, монтаж вентиляційних систем та систем кондиціонування приміщень, планування та контроль використання матеріального забезпечення підприємства, Ведення перемовин з замовником та інвесторами. Курування відділів головного механіка, інженера з ОП та планово виробничого відділ.

Майстер будівельних робіт

Спецгазстрой, ООО

Будівництво

2 роки 1 місяць

05.2010 - 06.2012

• майстер будівельних та монтажних робіт будівництво та ремонт теплових мереж міста, • Будівництво установок комплексної підготовки газу, обв’язки гирла свердловин та будівництво газопроводів шлейфів, обв’язки вузлів вхідних шлейфів газопроводів, будівництво вихідних газопроводів УКПГ, ведення виконавчої документації згідно ДБН, ВБД та СНІП.

Ключова інформація

Звертаюсь до Вас у відповідь на оголошення і прошу розглянути мою кандидатуру на заміщення посади «начальник відділу з експлуатації будівель і споруд». З моменту початку моєї трудової діяльності найбільш цікавим для мене є робота в колективі та саморозвиток. Завдяки тринадцяти рокам праці на інженерних посадах я набув знання та навички, які в подальшому дадуть мені впевненість та рішучість. Розсудливо підхожу до пошуку вирішення складних ситуацій на перше місце ставлю комунікабельність, рішучість та професійні навички. Вважаю, що володіння такими важливими якостями, як відповідалність, цілеспрямованість, працьовитість і завзятість, допоможе мені успішно себе проявити в роботі. Я дуже організований та дисциплінований, у вільний час я відвідую курси з англійської мови та займаюсь спортом, маю власне авто та водійське посвідчення категорії «В» 15 років водійського стажу. Прошу ознайомитись з моїм резюме, яке надаю з листом, дякую за увагу, та зі свого боку обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправдати Вашу довіру.

Навчався в 2 закладах

Ивано-Франковский национальный технический университет нефти и газа

проектування та експлуатація газонафтопроводів та газонафтосховищ

Івано-Франківськ , 2013

Харківська національна академія міського господарства

інженерна екологія міст

Харків , 2008

Серій Павлович

Инженер

Харків

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому