Працювала в 5 компаніях   32 роки 11 місяців

Промисловість та Виробництво, Фармацевтика

Головний технолог

Сільвер Фуд

Промисловість та Виробництво

2 роки

09.2022 - 09.2024

Розробка нових продуктів
Впровадження технологій у виробництво
Супровід документації
Організація виконання виробництва
Планування роботи цехів на добу, тиждень
Контроль виконання завдань робочими виробництва
  • Харчова промисловість
  • Продукти харчування

Заступник начальника цеху ТМЛФ

ФІТОФАРМ, ПРАТ

Фармацевтика

8 років 10 місяців

07.2013 - 05.2022

  • Організація робочого персоналу зміни;
  • Контроль технологічного процесу виробництва: від приймання сировини до фасування готової продукції
  • Оформлення змінно-добових завдань; забезпечення персоналу необхідними технологічними інструкціями, протоколами виробництва; забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту; забезпечення правильної експлуатації устаткування
  • Проведення первинного та періодичного навчання персоналу;
  • Розробка та контроль виконання працівниками стандартних робочих процедур.
  • Контроль за дотриманням якості продукції, що випускається

Головний технолог (виробництво безалкогольних напоїв)

ПП ЗПТ КАРЕ

Промисловість та Виробництво

11 місяців

06.2012 - 05.2013

  • Розробка технологічного процесу виробництва;
  • Оптимізація технологічних процесів виробництва;
  • Перевірка наявних та розробка нових рецептур та технологічних інструкцій/карток;
  • Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів та експлуатації обладнання;
  • Розробка технологічної документації; розрахунок нормативів витрати сировини та матеріалів, норм часу; розрахунок собівартості, складання калькуляційних карток; контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм і правил; участь у закупівлі сировини та матеріалів; ведення звітної документації.

Головний технолог (виробництво соків та напоїв)

ТОВ "ЕКО-Продукт"

Промисловість та Виробництво

3 роки 8 місяців

09.2008 - 05.2012

  • Розробка НД (ТУ, ТІ, РЦ);
  • Розробка і впровадження форм виробничої звітності;
  • Створення на підприємстві виробничої лабораторії, організація її роботи;
  • Організація робіт на зміні, приготування купажів, технологічний і лабораторний супровід виробництва.
  • Ведення технологічного процесу
  • Контроль за дотриманням рецептур та розробка нових.

Начальник цільномолочного цеху/ Майстер-технолог

ТОВ "Молокопродукт"

Промисловість та Виробництво

17 років 1 місяць

12.1989 - 01.2007

Начальник цільномолочного цеху

  • Організація виробництва цільномолочних продуктів та фасування, раціональне завантаження та роботу обладнання
  • Забезпечення випуску продукції належної якості та обсягу;
  • Контроль прийом сировини та відвантаження готової продукції;
  • Контроль ведення та оформлення необхідної документації (первинних документів виробничого обліку);
  • Контроль забезпечення обліку та зберігання сировини, готової продукції та допоміжних матеріалів, звітність щодо витрачання, проведення інвентаризації;
  • Забезпечення трудової дисципліни та дотримання норм охорони праці на виробництві, правил внутрішнього трудового розпорядку.
  • Контроль дотримання технологічних процесів виробництва відповідно до чинної нормативної та технологічної документації;
  • Розробка та оформлення нормативної документації та рецептур на продукцію
  • Здійснення використання у виробництві нових інгредієнтів з подальшим аналізом з технологічності, збереження здатності готової продукції.
  • Аналіз та виявлення причини браку та випуску продукції низької якості та винуватців невідповідностей.
  • Координація роботи з керівниками структурних підрозділів виробництва з питань покращення якості та безпеки готової продукції та сировини.
  • Управління персоналом, адаптація нових працівників

Майстер на лінії виробництва майонезу

  • Виробництво продукту за існуючими рецептами та технологіями та їх вдосконалення
  • Управління виробничим цехом та операторами виробництва. Формування та управління робочими змінами
  • Контроль за дотриманням технологічних дисциплін на виробництві, та правил експлуатації устаткування
  • Співпраця з постачальниками та контроль якості закуплених продуктів

Майстер виробництва цільномолочних та кисломолочних продуктів

  • Контроль і забезпечення технології виробництва.
  • Контроль, управління, обслуговування технологічного устаткування.
  • Оптимізація технології виробництва і розробка нової продукції.
  • Контроль якості сировини, що поставляється, та готової продукції.
  • Контроль якості і технологія упаковки, норми зберігання продукції.Обробка технологічних даних і ведення звітної документації.

Ключова інформація

  • Біля 10 років досвіду у фармацевтичному виробництві на керівній посаді
  • 5 років досвіду у харчовому виробництві на посаді головного технологу
  • Понад 15 років досвіду у молочному виробництві та біля 5 років на керівних посадах
  • Націленість на досягнення технологічних показників
  • Впевнений користувач ПК (1С, MS Office)

Навчалась в 2 закладах

Могильовський Технологічний Інститут (зараз Білоруський Державний Університет Харчових та Хімічних Технологій)

Технологічний, Інженер-технолог молока та молочних продуктів

м. Могильов, Білорусь, 1989

ПТУ 98 (Хімічне училище)

Лаборант хімічного аналізу IV розряду

м. Могильов, Білорусь, 1984

Володіє мовами

Російська

рідна

Українська

вільно

Алла Миколаївна

Технолог

Київ

Готовий переїхати: Кропивницький, Черкаси, Кременчук, Біла Церква, Золотоноша, Сміла

58 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому