Працював в 7 компаніях   18 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Автомобільна промисловість та Автобізнес

Начальник цеху

ТОВ Стіл Ворк

Промисловість та Виробництво

1 рік

06.2023 - до теперішнього часу

Напрямок роботи: ремонт та модернізація спецтехніки.

Забезпечення виконання цехом планових завдань, аналіз результатів виробничої діяльності, удосконалення організації виробництва, технології. Планування, облік, складання звітності з виробничої діяльності цеху. Нормування праці, забезпечення правильної експлуатації устаткування, розвиток раціоналізації. Підбір кадрів, координація роботи майстрів. Контроль дотримання правил ОП та ТБ. Взаємодія з співвиконавцями та підрядниками.

Інженер з експлуатації автотракторного парку

ФГ АСК

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 місяців

01.2023 - 07.2023

Ремонт та обслуговування тракторів та комбайнів John Deere, ремонт землеобробної техніки: культиватори, сівалки (Kverneland, Vaderstad), оприскувачі (Hardi, Case), компактомати (Lemken, Farmet, Alligator), плуги та інші. Ремонт зернометів та очисних машин.

Керівник

Виробничий комплекс Птаха

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 10 місяців

02.2017 - 12.2022

Забезпечення функціонування підприємства, формування колективу. Планування та контроль за матеріалами, обладнанням, запасними частинами. Аналіз ринку постачання та збуту, договірна робота, контроль розрахунків. Контроль складських запасів. Розробка маршрутів доставки товару рефрежираторами. Контроль дотримання вимог HACCP

Директор

ТОВ Діяж

Автомобільна промисловість та Автобізнес

5 років 7 місяців

04.2012 - 11.2017

Організація роботи підприємства з нуля, придбання обладнання та інструменту. Формування виїздних ремонтних бригад, та керування процесом ремонту на об'єкті. Спеціалізація ремонт вантажного та спецтранспорту. Розробка технологічних карт ремонту двигунів та КПП. Навчання персоналу, забезпечення умов праці.

керівник регіонального центру

ТОВ ТК Спецзапчасть

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 6 місяців

08.2010 - 02.2012

Керівництво філією (продаж з/ч до спецтехніки), контроль товарних запасів, аналіз ринку постачання та збуту, тендерна робота, договірна робота.

Керуючий автосервісом

ФОП Давидов Д.В.

Автомобільна промисловість та Автобізнес

2 роки 7 місяців

01.2008 - 08.2010

Забезпечення підприємства запасними частинами, матеріалами та інструментами, аналіз цін постачальників, робота з документами. Аналіз ринку послуг, розподіл навантаження між слюсарями, підбір запчастин, робота з замовниками. Навчання персоналу, виконання функцій автодіагноста (Carmanskan)

Менеджер напрямку

ТОВ Валмі Автомотив

Автомобільна промисловість та Автобізнес

2 роки 4 місяці

07.2005 - 11.2007

Керування філіями, аналіз ринку збуту, робота з підбором запчастин в ОЄ та ОЄМ каталогах. Організація реалізації запасних частин до імпортних автомобілів LKW, PKW в автомагазини та СТО.

Ключова інформація

Великий досвід з організації роботи підприємства, забезпечення всім необхідним, керування колективом. Впевнений користувач офісним ПЗ, 1С. Готовність до відряджень та ненормованого робочого часу. Водійське посвідчення А, В, С. Навички роботи з каталогами, ОЄ та ОЄМ програмами. Комунікабельність, вміння працювати з великим масивом інформації, здатен приймати нестандартні рішення. Досвід ремонту ДВЗ, КПП, ГМП, ГТР, гідро та пневмосистем.

Навчався в 2 закладах

Криворізький технічний університет

Автомобілі та автогосподарство

Кривий Ріг, 2004

Марганецький коледж Національної гірничої академії України

Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів

Марганець, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Владислав

Керівник, Інженер механік

Кривий Ріг

60 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому