Працював в 8 компаніях   21 рік 11 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Промисловість та Виробництво

Керівник групи обліку взаєморозрахунків з ключовими клієнтами

Агроіндустріальний холдинг МХП

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік

06.2023 - до теперішнього часу

З 1 червня переведений на посаду керівника групи обліку взаєморозрахунків з ключовими клієнтами.

Керування групою взаєморозрахунів з ключовими клієнтами, та контроль своєчасності виконання зобов'язань групи.

Участь у встановлені та виконнані OKR компанії в рамках функціоналу групи.

Контроль процесів своєчасного проведення оплат по нарахованих бонусах та звірки з ключовими клієнтами для своєчасного погашення дебіторської та кредиторської заборгованості.

Забезпечення виконання контролів по процесам напрямку та організація впровадження контролів з метою зниження простроченної дебіторської заборгованності через проблемні первинні документи.

Участь в погодженні та підписанні договорів з ключовими клієнтами в частині звірки товару і тари, переліку первинних документів при відвантаженні продукції, форматів первинних документів, реєстрації податкових накладних/розрахунків корегуваннь, штрафних санкцій при відхиленнях.

Провідний фахівець

Агроіндустріальний холдинг МХП

АПК (Агропромисловий комплекс)

9 місяців

08.2022 - 05.2023

З 11 серпня 2022 року працюу на посаді провідного фахівця відділу супроводу та контролю перевірок в «МХП-СЕРВІС» ВП ПрАТ МХП. Займаюся збором необхідної інформації для надання відповідей на запити контролюючих органів, участь у супроводі податкових перевірок, аудит господарської діяльності підприємств групи, участь у інвентаризації активів підприємств холдингу, структурування зведених актів результатів інвентаризації за напрямками діяльності по підприємствам групи.

заступник керівника

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

11 місяців

08.2021 - 07.2022

З 3 серпня 2021 року й по теперішній час обіймаю посаду заступника керівника відділу планування та економічного аналізу-під час роботи на даній посаді приймав участь у складанні квартальної та річної звітності, ціноутворенням, обробкою данних для складання аналітичних звітів, у структуруванні та складанні фінансового плану підприємства, стратегічного плану, звітів про показники виконання фінансового плану та подання звітності до керівного органу-Міністерства Економіки України. На період відсутності керівника відділу виконував його обов'язки.

керівник/начальник

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

01.2020 - 08.2021

З 1 січня 2020 року знову переведений на посаду керівника аналітичного відділу.

Під час реорганізації структури підприємства у 2021 році аналітичний відділ було об'єднано з плановим відділом підприємства.

Заступник головного бухгалтера

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

11.2018 - 01.2020

З 9 листопада 2018 року до 1 січня 2020 року обіймав посаду заступника головного бухгалтера тимчасово, також заміняв головного бухгалтера на період чергової відпустки. На даній посаді приймав участь у складанні квартальної та річної звітності.

керівник/начальник

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

10.2017 - 11.2018

З 4 жовтня 2017 року переведений на посаду керівника аналітичного відділу-під час роботи на даній посаді приймав участь у збиранні данних, необхідних для складання фінансового, та стратегічного планів підприємства, та у структуруванні зібраної інформації для формування та подання даної звітності у терміни та за вимогами чинного законодавствадо міністерства, також займався розробкою маржинального аналізу витрат на виробництво продукції, впровадженням управлінського обліку.

економіст

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

14 років 6 місяців

04.2003 - 10.2017

З 16 квітня 2003 по 4 жовтня 2017 працював у загальній бухгалтерії на посаді економіста з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності-до обов'язків входило складання калькуляцій асортименту продукції, що випускається підприємством, обробка ввідних данних потрібних для складання калькуляцій, структурування та складання статистичної звітності, аналітична обробка та надання данних для формування річної та квартальної звітності. Приймав участь у річних інвентаризаціях.

бухгалтер

Державне підприємство Артемсіль

Промисловість та Виробництво

8 місяців

08.2002 - 04.2003

З 1 серпня 2002 по 16 квітня 2003 працював бухгалтером матеріального відділу-під час роботи займався списанням матеріалів на основне виробництво продукції, та на допоміжні дільниці. Приймав участь у річних інвентаризаціях.

Ключова інформація

Знання та розуміння виробничого процесу підприємства від початку надходження сировини до виробництва і до виходу кінцевого продукту.

Великий досвід інвентаризаційної роботи, складання інвентаризаційних відомостей, та актів звірки результатів інвентаризації.

Маю досвід структурування фінансового плану підприємства, контролю за його виконанням, складання звіту про основні показники виконання фінансового плану, також маю досвід складання стратегічного плану підприємства, та подання фінансового та стратегічного плану на затвердження до Мінекономіки.

Маю досвід роботи з ціноутворення, планування витрат на виробництво, план-факторного аналізу відхилень фактичних показників від планових, складання пояснювальних звітів для потреб керівника.

Великий досвід роботи з калькулювання виробничої собівартості продукції.

Досвід роботи з подання статистичної звітності.

Знання основ МСФЗ

Досвід роботи з великими масивами інформації.

Навчався в 2 закладах

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Магістратура державної служби

Харків, 2013

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

Бухгалтерський облік та аудит

Харків, 2002

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Golden staff study Intermediate

Черкаси, 2024

Продовжую навчання задля підвищення рівня володіння мовою

Golden staff study Pre-Intermediate

Черкаси, 2023

Сертифікат, що підтверджує рівень Pre-Intermediate

Підвищення кваліфікації

Київ, 2010

Міністерство освіти і науки України

Національний університет харчових технологій

Інститут післядипломної освіти

Додаткова інформація

Оренда житла

Компенсація витрат на оренду житла

Дмитро Олександрович

Економіст Дніпро

Дніпро

35 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому